Teemu Pukki syötti komean voittomaalin – Norwich nousi jo kuivalle maalle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa perjantaina Norwich voitti vieraskentällä Watfordin 3–0. Voitollaan Norwich nousi sarjataulukossa Watfordin edelle ja samalla putoamisviivan yläpuolelle.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella alkoi tapahtua. Ensin Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki voitti kaksinkamppailussa Watfordin puolustajan Samirin ja keskitti maalille, josta Joshua Sargent ohjasi 1–0-voittomaalin. Maali hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen. Tilanteessa tarkistettiin, oliko Pukki rikkonut Samiria kaksinkamppailussa.

2–0-maalin Sargent puski 74. minuutilla Milot Rashican keskityksestä. Myös tämä osuma tarkistettiin videolta, mutta Rashica ei ollut paitsiossa.

Norwichin kolmas maali syntyi lisäajan toisella minuutilla, kun Watfordin Juraj Kucka ohjasi pallon omaan maaliin.

Ottelu oli toisella puoliajalla keskeytyksissä lähes 12 minuuttia, kun Vicarage Road -stadionilta sammui osa valoista.