Teemu Pukki heilutti taas verkkoa! Ennätys lähestyy, mutta Norwichin nousutaistelu on menossa jännittäväksi

Teemu Pukki iski jo kauden 28. maalillaan joukkueensa Norwich Cityn johtoon, mutta kanarialinnut laittoivat 2-2-tasapelillään Stoke Citya vastaan jalkapallon Englannin mestaruussarjan nousutaistelua turhan tiukalle.

Pukki puski Stoken vieraana ottelun 66. minuutilla Norwichin kiinni täyteen pistepottiin, mutta Thomas Edwards tasoitti kamppailun vain muutamaa minuuttia myöhemmin.

Kun samaan aikaan sarjassa kakkosena oleva Sheffield United voitti vieraissa Hullin 3-0, ero kärkikaksikon välillä kiristyi vain kolmeen pisteeseen.

Neljännen tasapelinsä putkeen pelannut Norwich olisi voinut varmistaa nousunsa Valioliigaan jo maanantaina, jos olisi pystynyt voittamaan ottelunsa ja jompi kumpi perässä tulevista, Sheffield United tai Leeds, olisi menettänyt pisteitä kierroksella.

Myöhemmin illalla Brentfordia vastaan vieraissa pelaava Leeds on Norwichin vieraspisteen myötä jo kuusi pistettä kärkeä perässä, mutta joukkue voi vierasvoitolla nousta taas kolmen pisteen päähän kaksi kierrosta ennen sarjan loppua.

Pukki on 28 maalilla enää kahden osuman päässä Mestaruussarjan yhden kauden maaliennätyksestä. Glenn Murray teki kaudella 2012-13 Crystal Palacelle peräti 30 maalia.

Maanantain osumalla Pukki sivuaa kaikkien aikojen toiseksi komeinta maalisaldoa, joka on Leedsin Ross McCormackin nimissä kaudelta 2013-14.

Juttua korjattu klo 19.16: Norwichin ja Sheffield Unitedin välinen ero kaventui kolmeen, ei kahteen pisteeseen.