Teemu Pukki ja Norwich nousevat Valioliigaan

Teemu Pukin edustama Norwich nousee takaisin Valioliigaan ensi kaudeksi. Norwichin nousu varmistui, kun Brentford ja Swansea eivät onnistuneet voittamaan otteluitaan lauantaina.

41 ottelusta 90 pistettä kerännyt Norwich johtaa Englannin Mestaruussarjaa ylivoimaisesti. Sen nousu Valioliigaan varmistui lauantaina, kun sarjakolmonen Swansea jäi 2–2-tasapeliin Wycomben kanssa ja nelonen Brentford jakoi pisteet Milwallin kanssa 0–0-tuloksella.

Norwichilla on eroa sarjassa toisena olevaan Watfordiin kahdeksan pistettä, kolmantena olevaan Swanseaan 14 pistettä ja neljäntenä olevaan Brentfrodiin 16 pistettä. Norwich ei voi lauantain tulosten jälkeen enää pudota kakkossijaa alemmaksi. Valioliigaan nousevat suoraan kaksi Mestaruussarjan parasta joukkuetta.

Myös sarjan mestaruus on hyvin lähellä, sillä lauantain myöhäisillassa Bournemouthin kohtaava Norwich on pelannut ottelun kakkosena olevaa ja lauantaina Lutonille hävinnyttä Watfordia vähemmän. Joukkueilla on lauantain jälkeen jäljellä neljä ottelua.

Pukki on ollut merkittävä pala Norwichin paluussa Valioliigaan. Suomalainen on tykittänyt 25 maalia ja on sarjan maalipörssissä toisena 29 maalia tehneen Brentfordin Ivan Toneyn jälkeen.

Norwich putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja