Teemu Pukin kudit jäivät tuloksettomiksi – Norwich koki takaiskun

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin seura Norwich koki takaiskun jalkapallon Englannin liigan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla eli Mestaruussarjassa, kun se jäi maalittomaan kotitasapeliin sarjapaikastaan taistelevan Rotherhamin kanssa.

Paikkaa nousukarsintoihin eli liigan sijoille 3–6 hamuava Norwich on sarjassa kahdeksantena, pisteen päässä sijoilla 5–6 olevista Millwallista ja Blackburnista. Otteluita Norwichilla on vielä jäljellä viisi.

Jos sarjaan yhtenä suurimmista suosikeista lähtenyt Norwich hukkaa sauman nousukarsintoihin, seura saa osaltaan syyttää kotivirettään. Tai enemmänkin sen puutetta, sillä Norwich on voittanut vain neljä kuudestatoista viime pelistään kotistadionillaan Carrow Roadilla.

Pukilla oli ottelussa paikkoja, mutta kaksi vetoa meni yli maalin ja yksi sauma hukkui Rotherhamin puolustuksen viime hetken taklaukseen. Vaihtoon 66. minuutilla otettu Pukki on jäänyt maaleitta yhdessätoista liigapelissä peräjälkeen, hän osui viimeksi Prestonia vastaan tammikuun puolivälissä.

Lue myös:

    Uusimmat