Teemu Pukin Norwichille pieni helpotus Valioliigassa – muuttuuko suunta ManU-ottelussa?

Wolverhamptonin unelma jalkapallon Mestarien liigasta sai lisäjytyä lauantaina, kun Englannin Valioliigan päivän ainoassa ottelussa Wolves kaatoi kotonaan pelanneen Aston Villan. Tämä tulos sopi Teemu Pukin edustamalle Norwichille. 

Ottelun ainoan maalin viimeisteli 62. minuutilla Leander Dendoncker.

Wolvesin vauhti on Valioliigan paluun jälkeen ollut tehokasta: kolme ottelua, kolme voittoa, kolme nollapeliä. Joukkue on sarjassa viidentenä, kaksi pistettä Chelseaa perässä ja kolme edellä Manchester Unitedia. Chelsealla ja ManU:lla on ottelu vähemmän pelattuna.

Valioliigan viitossija voi viedä Mestarien liigaan, mikäli Manchester Cityn europelipanna pysyy voimassa valituksenkin jälkeen.

Villa puolestaan jatkaa putoamisviivan alla, takanaan vain Teemu Pukin seura Norwich – kuuden pisteen päässä. Kahdeksan liigapeliä putkeen ilman voittoa pelanneen Villan kanssa tasapisteissä ovat West Ham ja Bournemouth, joilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Norwich on voittanut tämän vuoden puolella liigassa vain kaksi ottelua, nyt se tarvitsisi huiman loppukirin säilyäkseen sarjassa. Suunnanmuutokselle aukeaa tänään mahdollisuus Englannin cupissa, kun Norwich kohtaa Manchester Unitedin 6. kierroksen ottelussa kello 19.30 alkaen.  

Lue myös:

    Uusimmat