Teemu Pukin kuiva kausi jatkui – Norwich-vahti torjui kaksi pilkkua

Teemu Pukin Norwich kärsi 1-3 tappion Manchester Unitedille jalkapallon Englannin Valioliigan sunnuntai-illan kamppailussa.

Maalinteon aloitti vierailijoiden Scott McTominay reilun 20 minuutin pelin jälkeen. ManU sai ensimmäisellä jaksolla peräti kaksi rangaistuspotkua, joista ensimmäinen tuli vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

Aikoinaan Hollannin paidassakin sensaatiomaisesti pilkkuja torjunut Tim Krul onnistui kuitenkin pitämään lukemat 0-1:ssä. Peli ei torjunnan jälkeen ehtinyt vanheta kuin muutaman minuutin ja pilkussa epäonnistunut Marcus Rashford iski vierasjoukkueen kahden maalin karkumatkalle.

Anthony Martial pääsi vielä puoliajan lopulla yrittämään rangaistuspotkusta, mutta Krul oli jälleen vahvempi. Toisella puoliajalla nähtiin yksi osuma, kun Martial viimeisteli Rashfordin upeasta kantapääsyötöstä ottelun kolmannen osuman.

Onel Hernandez toi vielä lohtua kotijoukkueelle viimeistelemällä loppunumerot 1-3 komean yksilösuorituksen päätteeksi.

Norwichille peli oli nyt viides ilman voittoa ja Pukin kuiva kausi on kestänyt saman verran. Joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä. Manchester United nousi voitollaan seitsemänneksi.