Pukki-party on palannut! Norwichin suomalaistykki rankaisi kahdesti vartin sisään

Teemu Pukki on löytämässä jälleen maalijyväänsä. Norwich Cityn vierasottelun alkuminuutit olivat suomalaishyökkääjän näytöstä.

Pukki osui kahdesti ensimmäisen 13 minuutin sisään ja johdatti Norwichin pikaiseen 2–0-vierasjohtoon Bristol Cityn kotipyhätössä Ashton Gatessa.

Ensimmäinen osuma syntyi Marco Stipermannin oivasta syötöstä, joka vapautti kotkalaisen erinomaiseen maalipaikkaan. Matala laukaus boksin sisältä upposi vastustamattomasti maaliin.

Toisessa osumassa Pukin laukaus sai apua kimmokkeesta, jonka kautta pallo livahti maalivahdin ulottumattomiin ja Bristol Cityn maalin alakulmaan.

Isäntien Jack Hunt tosin tasoitti puntteja heti seuraavalla minuutilla kaventamalla 1–2, joten ensimmäisen vartin sisään nähtiin yhteensä kolme maalia.

Vielä ennen taukovihellystä Pukin joukkuetoveri Emiliano Buendía palautti Norwichin kahden maalin johtoon.

Toisella puoliajalla ei nähty enää osumia, joten Norwich nappasi pisteet kotimatkalle lukemin 3–1. Pukki otettiin vaihtoon 84. minuutilla.

Bristol Cityllä oli mahdollisuudet kivuta vielä mukaan kamppailuun toisella jaksolla, kun sille vihellettiin rankkari.

Isäntäjoukkueen Nahki Wells yritti kunnianhimoista panenka-nostoa, mutta veto nousi hieman nolosti kokonaan yli Tim Krulin vartioman maalin.

Kahdesti osuneelle Pukille ottelun maalit nostivat hänen saldonsa tällä kaudella neljään Mestaruussarjassa.