Teemu Pukin johtama Norwich-hyökkäys herätti Jürgen Kloppin huomion

Norwich City maksoi rajulla kädellä oppirahoja heti ensimmäisessä Valioliigan kamppailussa Liverpoolia vastaan. Suomalaiskärki Teemu Pukki viimeisteli joukkueensa ainoan maalin.

Pukki kyttäsi läpi ottelun pystyjuoksuja Liverpoolin puolustuslinjan kiusana ja sai kovalle työlleen palkinnon 64. peliminuutilla.

Emiliano Buendia lähetti tarkan pystysyötön, jonka Pukki otti haltuun ja laukoi pallon tarkasti taka-alakulmaan. Pukki oli Norwichin parhaimmistoa – sen huomasi myös joukkueen valmentaja Daniel Farke.

– Teemun työmäärä oli hyvä ja teki hänelle hyvää tehdä maali. Olen tyytyväinen luonteeseen ja laatuun, jolla pelasimme, Farke totesi Norwichin Twitter-tilillä.

Liverpool puolestaan ratkaisi ottelun alle 30 minuutissa, kun se tehtaili kolme maalia. Ensimmäinen oli Norwichin topparina pelanneen Grant Hanleyn omamaali. Mohamed Salahin 2-0-osuma puolestaan syntyi Norwichin pienen sekoilun jälkeen.

Kolmas tuli kulmapotkusta.

– Puhumme joukkueen kesken opeista, joita meidän pitää oppia. Olimme hieman naiiveja kolmannessa ja neljännessä maalissa, mutta rehellisesti sanottuna uskomattoman epäonnekkaita ensimmäisessä ja toisessa maalissa, Farke kertasi.  

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen, mutta kehui myös Norwichia, joka pystyi luomaan muutamia maalipaikkoja ja ylipäänsä tilanteita nokkelilla syöttökombinaatioilla. 

– Heidän lähestymistapansa peliin oli riski, mutta he olivat pirun juonikkaita, Klopp totesi Telegraphin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat