Teemu Pukilta upea ele – saapui yllättäen harjoittelemaan junioreiden kanssa: "Jätti todella maanläheisen ja pyyteettömän kuvan"

Liedon Pallon juniorijoukkueet saivat tiistaina mieluisan yllätyksen, kun valioliiganousua ja Englannin Mestaruussarjan maalikuninkuutta juhlinut Teemu Pukki saapui mukaan harjoituksiin.

Liedon Pallo kertoi keskiviikkona nettisivuillaan, että Pukki ilmestyi tiistai-iltana seuran vuonna 2004 syntyneiden poikien ja vuosina 2012-2011 syntyneiden tyttöjen harjoituksiin. Pukin vierailu oli osa kampanjaa ja se pidettiin viimeiseen asti junioreilta salassa.

– Pukin vierailu mahdollistui osana Palloliiton, Volkswagenin ja Telian Futisauto-kampanjaa. Volkswagen valitsi Liedon Pallon vierailukohteeksi ainoana suomalaisena seurana, mistä olemme tietysti äärimmäisen ylpeitä. Tämä osoittaa, että kuva seurastamme on valtakunnallisestikin erittäin positiivinen, Liedon Pallon puheenjohtaja Tero Karinti hehkutti seuran sivuilla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pukki harjoitteli lasten kanssa ja jakoi ahkerasti sekä nimikirjoituksia että yhteiskuvia. Huuhkajien hyökkääjän läsnäolo oli junioreille iso asia.

– Oli mahtavaa huomata pelaajien tsempin kasvu Teemun läsnäollessa! Uskon vaikutuksen jäävän myös arkeen ja antavan valmentajille työvälineitä pelaajien motivointiin. Iso kiitos tietysti Teemulle tästä, hän jätti itsestään todella maanläheisen ja pyyteettömän kuvan.

Pukki voitti kuluneella kaudella Norwichin paidassa Englannin Mestaruussarjan ja sarjan maalikuninkuuden. Joukkue nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

Suomalaisen kausi jatkuu kuitenkin vielä kahdella ottelulla kesäkuussa, kun Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan ja Liechtensteinin.

Lue myös:

    Uusimmat