Mainos

Teemapuisto palkkaa merenneitoja – läheskään kaikki eivät läpäise koetta

Kaikki eivät läpäise rankkoja merenneitotestejä!

Jos pieni merenneito Ariel on idolisi, tämä työpaikka on sinulle! Floridalainen Weeki Wachee Springs State Park -teemapuisto hakee palvelukseensa merenneitoja, kertoo Hello Giggles -sivusto. Työhön ei kuitenkaan pääse vain näyttämällä nätiltä – merenneidot joutuvat suorittamaan useita vaikeita testejä.

Kokelaat uivat lähes 300 metriä sekä myötä- että vastavirtaan. Uintitestin jälkeen merenneidot polkevat vettä paikallaan vartin ajan. Testit todella ovat tarpeen, sillä Tampa Bay Times -lehden mukaan merenneidot uivat työkseen noin 22-asteisessa luonnonvedessä.  Taitavinkin merenneito luultavasti palelee esityksensä jälkeen, ja työpäivien aikana merenneidot viedäänkin kuumaan huoneeseen lämmittelemään.

Uintitestin jälkeen merenneidoksi halajavan tulee suorittaa esiintymiskoe veden alla.  Kokeeseen kuuluu esimerkiksi veden alla tehtäviä balettiliikkeitä, joiden tarkoituksena on havaita, näyttääkö ihminen veden alla rennolta vai hätääntyneeltä.

Tältä testi näyttää:

Jos video ei näy, katso se täällä.

Kaikki eivät läpäise testejä. Puiston edustajan mukaan työssä on tiettyjä vaaroja, koska merenneidon pyrstö sitoo käyttäjänsä jalat yhteen.​​​​​​​

Merenneitotestit pidetään 13. tammikuuta. Jos kokelas selviää ”vesitesteistä”, hän pääsee vielä tavanomaisempaan työhaastatteluun.

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.