Tee vaikutus vastakkaiseen sukupuoleen – meikkaa silmäsi suuremmiksi

Sitä usein toivoo, että omat silmät näyttäisivät kirkkaammilta, eläväisiltä ja suuremmilta. Ihmeitä on mahdollista saada aikaan pelkästään meikillä – ja ehkä vastakkainenkin sukupuoli huomaa vastustamattoman katseesi!

Meikkaamalla on mahdollista saada omat silmät näyttämään suuremmilta. Lue vinkit kauniiseen, silmäätekevään meikkiin.

Kaunis ja avartava silmämeikki:

1. Heti alkajaisiksikäytä ripsentaivutinta. Ripsentaivutin avaa silmät ja saa ne hetkessä näyttämään suuremmilta. Kun taivutat ripsiäsi, aloita varovaisesti ripsen tyvestä ja paina taivutin kiinni kolmesti. Liikuta sitten taivutinta ylöspäin ja toista painelu. Lue tarkemmat vinkit: Näin käytät ripsentaivuttimia oikein


2. Laita ripsiväri tarkasti ripsen tyvestä kärkeen saakka. On tärkeää, että ripsiväriä ei ole vain ripsien kärjissä. Koko ripseen tarkasti levitetty väri korostaa silmän muotoa. Voit jättää alaripset ilman mascaraa. Lue lisää: Näin laitat ripsiväriä oikein!


3. Lisäämällä ripsien tyveen nestemäistä eyelineria siten, että ripsien tyvistä muodostuu yhtenäinen viiva, silmä näyttää suuremmalta. Tasainen viiva kehystää silmiä paremmin.


4. Älä arkaile myöskään kokeilla tekoripsiä. Etenkin juhlatilaisuuksiin teatraaliset ripsenjatkeet sopivat hyvin. Siihen on hyvä syy, että tekoripset nauttivat hurjasta suosiosta – ne nimittäin toimivat.


5. Kokeile sinistä kajalia – tai vaikkapa mascaraa. Viileämmät värit saavat silmien valkuaiset näyttämään suuremmilta. Laita alaripsien tyveen vaaleaa tai beigeä kajalia. Lue lisää: Värikkäät mascarat tulevat taas – mikä sävy sopii juuri sinulle?


6. Käytä kahta erisävyistä luomiväriä. Saman värin vaaleampi sävy sopii luomen sisänurkkaan ja tummempi sävy ulkonurkkaan. Kaksiväriset luomet tuovat kasvoihin ulottuvuutta ja saavat silmät näyttämään suuremmilta.


7. Älä arkaile käyttää valokynää tai korostavaa vaaleampaa luomiväriä. Vaalea hehku silmän sisäkulmissa ja kulmaluun alla antaa kuvan kirkkaista ja suuremmista silmistä. Lue myös: Osaatko käyttää valokynää oikein? Opettele!


8. Pidä huoli siitä, että suurin osa meikistäsi on samassa linjassa kuin ripset. Liian tumma luomiväri laajalla alueella saa huomion kiinnittymään vain silmäluomeen koko silmän sijaan.


Vinkki! Muista myös panostaa kauniisti muotoiltuihin kulmakarvoihin, jotta saisit katseeseesi nostetta. Käytä apunasi kulmakynää.

Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat