Täystyrmäys NHL:ssä! Valmentaja latasi Sebastian Ahosta ja kumppaneista tylyjä sanoja kesken ottelun

Tulosruutu: Aleksander Barkov summasi tehot 1+1 Panthersin voitossa.

Sebastian Ahon tähdittämä Carolina Hurricanes sai 1–6-selkäsaunan Edmonton Oilersilta jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. 

Ottelu sai harvinaisen tylyn startin, kun isäntäjoukkue Oilers johti 2–0 jo 43 sekunnin jälkeen. Reilun 14 minuutin kohdalla Edmonton oli jo 4–0-karkumatkalla. 

Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind'Amour ei silitellyt omiensa päitä, kun hän kommentoi tyrmääviä tapahtumia vaihtopenkiltä kesken ottelun. 

– Olemme tällä hetkellä matkalla 0–15-tappioon. En ole koskaan nähnyt joukkueeni pelaavan näin brutaalilla tavalla. Olen sanaton tällä hetkellä. Emme olleet valmiita ottelun alussa, mikä nyt on selvää. Nyt teemme asioita tapojemme vastaisesti. Tämän siitä saa. Yritämme nyt kääntää sivua, Brind'Amour summasi. 

Carolinan suomalaisista hyökkääjät Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi jäivät tehoitta, ja jokaisen plusmiinustilasto valahti pakkaselle. Maalivahti Antti Raanta sai komennuksen torjuntatöihin 0-3-tilanteessa ajassa 5.46. Raanta pysäytti 22 laukausta ja päästi kolme osumaa. 

Isäntäjoukkueen sankari oli hattutempun tehnyt Zach Hyman. Supertähti Connor McDavid (0+3) teki huiman alustuksen Hymanin kolmanteen osumaan (video alla).

Hiljattain päävalmentajaansa vaihtanut Oilers on voittanut nyt viisi ottelu peräjälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat