"Täyskatastrofi! Ei varmaan nukuta ensi yönä" – FC Lahden päävalmentaja pettyi europeliin

FC Lahti sai kotonaan jääkylmän suihkun jalkapallon Eurooppa-liigan karsintaottelussa islantilaista FH Hafnarfjorduria vastaan. Islantilaiset osuivat ensimmäisten 20 minuutin aikana jo kahdesti ja nappasivat mukaansa lopulta 3–0-vierasvoiton.

Vieraiden kaksi ensimmäistä osumaa lannistivat kotijoukkueen, eikä lahtelaisryhmä onnistunut luomaan avausjaksolla yhtään maalintekotilannetta. Yli 3 000 silmäparia tuskaili katsoessaan toinen toistaan heikompia suorituksia.

Toisella jaksolla Lahti piristyi hiukan, mutta tekopaikat olivat yhä kortilla. Rutinoitunut islantilaisjoukkue riisui mustapaidat vaarattomiksi tekemällä itse perusasiat hyvin. Vieraiden Robert Crawfordin viime hetken maali täydensi loppulukemiksi 0–3.

– Täyskatastrofi! Ei siinä mitään, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi ottelua Tulosruudulle.

Kauden surkein esitys tuli tärkeimmällä hetkellä.

– Sähän sen sanoit. Ei minulla ole siihen paljon lisättävää.

Korkeakunnas käänsi katsettaan lähitulevaisuuteen, tosin varsin synkin ajatuksin.

– Ei varmaan nukuta ensi yönä. Mietitään vähän, mikä meni pieleen ja katsotaan sitten, onko mitään tehtävissä. Katsotaan, jos aurinko nousee huomenna ja sitten keksitään jotain, luotsi sanoi.

Toinen osaottelu käydään Islannissa ensi torstaina.

Miten tappiota kommentoi FC Lahden puolustaja Kalle Taimi? Katso koko juttu ylälaidan videolta.