Taylor Swiftin ahdistelusta syytetty pidätettiin jo kolmannen kerran viiden päivän sisällä

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Taylor Swift tuuletti villisti poikaystävänsä Travis Kelcen touchdownille.

Artisti Taylor Swift on joutunut jälleen häirinnän ja ahdistelun kohteeksi.

Artisti Taylor Swiftia, 34, väitetysti ahdistellut seattlelaismies David Growe, 33, joutui 25. tammikuuta jälleen lukkojen taakse syytettynä oikeuden määräyksen rikkomisesta. Määräyksen mukaan Growen olisi täytynyt pysyä poissa laulajan Tribecan kaupunginosan kodin lähettyviltä Manhattanilla. 

Syyte, jonka hän sai pidätyksensä jälkeen keskiviikkona, on jatkoa aiemmille syytteille, jonka mukaan Growe on väijynyt ja häirinnyt Swiftiä. Aiemmin hänet otettiin kiinni lauantaina ja maanantaina. 

Tuomari Marisol Martinez Alonso määräsi Crowen vankilaan New Yorkin lain nojalla, jonka tarkoituksena on suojella rikoksen uhreja oikeuden määräyksiä rikkovilta henkilöiltä. Hänet määrättiin myös psykiatriseen tutkimukseen, jota hänen puolustusasianajajansa pyysi.

Crowe oli vapautettu tutkintavankeudesta keskiviikkona sen jälkeen, kun häntä syytettiin siitä, että hän oli yrittänyt murtautua Swiftin asuntoon maanantaina. Heti vapautumisensa jälkeen hän käveli 10 minuuttia oikeustalolta takaisin poptähden asunnolle, jossa hänen nähtiin poliisilähteiden mukaan käyttäytyvän oudosti.

Syyttäjät sanovat, että palaamalla Swiftin kotiin Crowe teki selväksi, ettei hän kyennyt noudattamaan oikeuden määräystä.

Swiftin talon turvamies on kertonut aiemmin poliisille, että hän on kohdannut Crowen laulajan kodin luona noin 30 kertaa jo 25. marraskuuta lähtien. Rikosilmoituksen mukaan häntä pyydettiin poistumaan ainakin 10 kertaa.

Daily Newsin lähteen mukaan tapahtumiin kuului myös lauantainen episodi, jossa poliisit löysivät Crowen, antoivat hänelle haasteen ja lähettivät hänet Brooklynin rikostuomioistuimeen vastaamaan useiden vuosien takaiseen etsintäkuulutukseen.

Kerta ei valitettavasti ole ensimmäinen, kun Swift joutuu ahdistelijoiden kohteeksi. Poliisilähteen mukaan heinäkuussa 2022 35-vuotiaan Joshua Christianin Brooklynista väitettiin huutaneen uhkauksia Swiftin Tribecan kodissa sijaitsevaan sisäpuhelimeen ja varoittaneen, että hän satuttaisi tätä, jos he eivät olisi yhdessä.

Morgan Mankia syytettiin siitä, että hän törmäsi humalassa ajoneuvollaan talon kylkeen tammikuussa 2022 ja totesi, ettei hän poistuisi onnettomuuspaikalta ennen kuin tapaisi Swiftin.

Muut tapaukset koskivat superfania vuonna 2021, ahdistelijaa vuonna 2019 ja ura-apua etsivää muusikkoa vuonna 2016.

Vainoajat ovat yrittäneet päästä myös Swiftin muihin kiinteistöihin, kuten hänen kotiinsa Beverly Hillsissä ja hänen kartanoonsa Rhode Islandilla.

Lähde: Daily News

Lue myös:

    Uusimmat