Tavallinen vessakäynti muuttui naisen painajaiseksi Thaimaassa – lattialla odotti kolmemetrinen käärme: ”Olen liian peloissani mennäkseni takaisin vessaan”

Nainen joutui järkyttymään kotonaan Thaimaassa: kylpyhuoneen lattialla odotti suuri pyton.

Chalisa Sunthorn, 48, käveli sunnuntaiaamuna tavalliseen tapaan kylpyhuoneeseensa Chachoengsaossa, Thaimaassa, mutta kylpyhuoneessa odotti kaikkea muuta kuin tavallinen yllätys. Chalisa alkoi kiljua huomatessaan kolmemetrisen pytonin lattialla.

Jättimäinen matelija oli ilmeisesti luikerrellut sisään putkia pitkin ja vessanpöntön mutkan läpi, ja sen jälkeen käynyt makaamaan lattialle torkuille.

Chalisa soitti välittömästi tyttärelleen, ja 18-vuotias Tamporn kutsui paikalle pelastajat. He käyttivät apunaan pitkää tikkua, jolla kamppaileva käärme saatiin vietyä terassille. Siellä pyton avasi kitansa vielä kerran, ennen kuin se laitettiin säkkiin.

Katso video hurjasta pelastusoperaatiosta!


Näky oli järkytys

– Olin uninen, kun menin kylpyhuoneeseen. Oli onni, että huomasin käärmeen tai se olisi saattanut tarrata minuun kiinni, helpottunut Chalisa kertoo pelastusoperaation jälkeen.

– Sen ajatteleminen saa minut voimaan pahoin. Käärme olisi voinut syödä minut. Olen liian peloissani mennäkseni takaisin vessaan, hän jatkaa.

Käärme päästettiin takaisin vapauteen sen jälkeen, kun se oli ensin tarkistettu mahdollisten vammojen ja sairauksien varalta.

Maailmalla pytoneita on tavattu aiemmin esimerkiksi autotallissa ja lastenhuoneessa.

Lähde: Mirror

***

5:08

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja