Tatuoinnin poiston karmivat seuraukset: Miehen sormeen kohosi ällöttävä, ruskea rakkula – "Se oli aika hälyttävää"

10:23

Tatuoinnin poisto aiheutti brittimiehen sormeen karmean reaktion, jonka seurauksena kohosi karmivan näköinen, ruskea rakko, kertovat muun muassa Mirror ja New York Post.

Yllä olevalla videolla keskustellaan, millä perusteella tatuointeja otetaan.

Englantilainen Andrew Milne, 32, halusi poistaa ex-vaimonsa nimikirjaimet sormestaan ja hakeutui ammattilaisten pakeille tatuoinnin poistoa varten. Toisen laserpoiston tulokset olivat kuitenkin suorastaan karmivia.

Kun Andrew heräsi seuraavana aamuna, hän huomasi, että hänen sormeensa oli syntynyt suuri ruskea patti, joka oli saanut sormen turpoamaan jopa 2,5 senttimetriä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se on vain todella ruma"

Patti on ollut Andrew'n sormessa jo kaksi päivää, eikä se näytä merkkejä häviämisestä.

– Se oli aika hälyttävää. Kun menin nukkumaan perjantai-iltana, iho oli hiukan koholla, noin muutaman millimetrin, joka on aika normaalia ensimmäisten lasersessioiden jälkeen. Mutta sitten heräsin lauantaiaamuna ja se oli todella kohonnut, Andrew selittää.

– Se on noin tuuman [2,5 senttimetriä] pitkä ja puoli tuumaa korkea ja se vaikuttaa aika kovalta. Se ei ole liian kipeä, mutta se on vain todella ruma.

Tatuoinnin poisto ainakin nyt tauolla

Mies ei itse syytä asiasta tatuoinnin poistanutta paikkaa, mutta on ilmoittanut heille asiasta. Laserpoiston tehnyt nainen vaikutti Andrew'n mukaan huolestuneelta ja häntä neuvottiin välttämästä patin puhkaisemista.

– Se vuotaa aina silloin tällöin, Andrew kertoo.

Mies on tähän mennessä maksanut 35 puntaa molemmista laserpoistoista, ja todennäköisesti hän tarvitsisi vielä 2–7 sessiota lisää tatuoinnin poistamiseksi.

Hetkeen Andrew ei kuitenkaan voi jatkaa operaatiota – eikä hän tosin enää ole varma, haluaako.

Lähteet: MirrorNew York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja