Tatuoidut miehet saavat naiset käymään kuumina

Naiset paljastivat brittisivuston kyselyssä, miksi tatuoitu mies saa kuumaksi. Jopa 76 prosenttia naisista valitsisi kuvitetun miehen tatuoimattoman sijaan.

Brittijalkapalloilija David Beckham, 37, tunnetaan ammatillisten kykyjensä lisäksi . Myös suomalaisempi versio , melankolinen muusikko Ville Valo, 35, on näyttävien ihosomisteiden ystävä. Kummatkin miehistä ovat monien naisten mieleen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ei olekaan siis yllätys, että brittiläisen WatchMyWallet.co.uk-sivuston teettämän kyselyn tulokset paljastivat, naiset himoitsevat tatuoituja miehiä. Sen sijaan miehet eivät juurikaan piittaa naisista, jotka ovat koristelleet itsensä kuvin.

97 prosenttia kyselyn vastaajista kertoi tatuoitujen miesten olevan muita miehiä hauskempia. Kyse ei siis ainakaan tämän perusteella olekaan siitä, että tatuoinnit paljastaisivat pahat pojat. 76 prosenttia naisista paljasti olevansa kiinnostuneempia tatuoiduista miehistä.

Sen sijaan 85 prosenttia kyselyyn vastanneista miehistä kertoi tatuoidun naisen olevan heidän mielestä siveetön, mahdollisesti irtosuhteisiin sortuva yksilö. Jopa 58 prosenttia miehistä valitsi mieluummin itselleen tatuoimattoman hameväen edustavan.


MTV3 Helmi

Kuvat:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja