Tattarirouhetta

GoGreen Tattarirouhetta voit käyttää leipätaikinaan, puuroon ja ruoanlaittoon. Tattarirouhe valmistetaan kokonaisesta kuoritusta ja murskatusta tattarista.

+ Kuidun lähde

+ Proteiinin lähde

+ Luontaisesti gluteeniton

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1400 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 2 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraattia 65 g
josta sokereita 0,5 g
Ravintokuitua 6 g
Proteiinia 11 g
Suolaa <0,01 g
Rautaa 4 mg (28%*)
Magnesiumia 180 mg (48%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Valmistus:

Laske 0,5 dl tattarirouhetta ja 1,5-2 dl per annos.

1. Huuhtele tattarirouhe ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä.

2. Keitä n. 7 min. Anna turvota vielä hetken ennen tarjolua.

Tattaripuuro: huuhtele tattarirouhe kuten yllä, keitä 5-7 min.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja