GoGreen Tattarirouhetta voit käyttää leipätaikinaan, puuroon ja ruoanlaittoon. Tattarirouhe valmistetaan kokonaisesta kuoritusta ja murskatusta tattarista.
+ Kuidun lähde
+ Proteiinin lähde
+ Luontaisesti gluteeniton
Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 1400 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 2 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraattia 65 g
josta sokereita 0,5 g
Ravintokuitua 6 g
Proteiinia 11 g
Suolaa <0,01 g
Rautaa 4 mg (28%*)
Magnesiumia 180 mg (48%*)
* % päivän saantisuosituksesta
Valmistus:
Laske 0,5 dl tattarirouhetta ja 1,5-2 dl per annos.
1. Huuhtele tattarirouhe ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä.
2. Keitä n. 7 min. Anna turvota vielä hetken ennen tarjolua.
Tattaripuuro: huuhtele tattarirouhe kuten yllä, keitä 5-7 min.
Artikkelin tarjoaa: GoGreen