Tätä mieltä Sara Sieppi oli Maria Veitolan Yökylässä-vierailusta – avautuu somessa

Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun 1:47
Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun

Sara Sieppi nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola vieraili Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta somevaikuttaja Sara Siepin ja tämän kumppanin, jalkapalloilija Pyry Soirin luona Helsingin kantakaupungissa.

Sieppi julkaisi Instagramin tarinoissa viestin, jonka oli saanut seuraajaltaan liittyen ohjelmaan. Seuraaja kehuu jaksoa ja samalla kysyy, minkälainen fiilis jäi Veitolan vierailusta.

– Rankkaa se oli. Mutta oikeasti ihanaa nähdä Mariaa vuosien jälkeen ja iso hatunnosto hänelle, että jaksaa tehdä noinkin fyysistä ohjelmaa! Meillä meni monta päivää, että palauduttiin siitä kokemuksesta. 

– Ajattelin, että se ois ollut ”rennompaa” ja kamerat vaan seurailee meitä, mutta se oli aika käsikirjoitettua (kuten toki yleensä tv-ohjelmat on), Sieppi kirjoittaa.

Veitolalla ja Siepillä on yhteinen historia, joka juontaa juurensa vuoteen 2018 ja Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmaan. 

Veitola haastatteli Sieppiä suorassa lähetyksessä, mutta pian EVS-lähetyksen jälkeen Sieppi kertoi olevansa tyytymätön haastatteluun. Sieppi kirjoitti blogissaan kokevansa, että hänen ja Veitolan sopimat yksityiskohdat haastattelua koskien eivät toteutuneet lähetyksessä. Hän kuvaili olonsa olleen hämmentynyt ja kertoi kokeneensa, että hänelle asetettiin haastattelussa jonkinlainen ansa.

Vuoden 2018 haastattelu nousi puheeksi heti, kun Veitola astelee Siepin ja Soirin kodin eteiseen.

– Onko sinulla jotenkin outo fiilis? Minusta tämä on vähän outoa. Että tulet yhtäkkiä minun luokseni. En olisi uskonut tätä päivää näkeväni, täytyy myöntää, Sieppi sanoo Veitolalle.

– Olen tosi ylpeä meistä, että teemme tämän, Veitola sanoo ja lisää, että tapahtuneesta on kulunut riittävän monta vuotta. 

Katso yllä olevalta videolta, miten kaksikko käsittelee tapahtunutta!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat