Tätä Kimi Räikkösen haastattelua ylistettiin viime kisan parhaaksi – vastaukset taattua Jäämiestä

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi viime viikonloppuna uransa toiseksi viimeisen kilpailunsa F1-sarjassa. Räikkönen hauskuutti kilpailun jälkeen Ziggo Sportin haastattelussa, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Saudi-Arabian Jeddan radasta.

Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi voittoon Jeddan radalla ja Red Bullin Max Verstappen oli toinen. Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas ajoi viime hetkillä ohi Alpinen Esteban Oconista ja nousi kolmanneksi.

Räikkönen ajoi kisassa 15:nneksi. Toimittaja alusti kysymystään, että Jeddassa odotettiin tapahtumarikasta kilpailua kärkipään kuljettajien kesken. Räikköseltä hän kuulosteli, että oliko se sitä.

– Miksi? En minä tiedä, että mitä edessä tapahtui, Räikkönen totesi.

Kärkipäässä riitti tapahtumia kuljettajien mestaruudesta taistelevien Hamiltonin ja Verstappenin välillä. Räikkönen oli puolestaan kilpailun aikana kovassa taistossa Aston Martinin Sebastian Vettelin kanssa eikä osumilta vältytty. 

– Tarkoitukseni oli ohittaa hänet radalla eikä mennä vain suoraan, Räikkönen summasi.

Haastattelun Twitterissä jakanut The Pit Crew Online -moottoriurheilusivusto ylisti Räikkösen haastattelua Saudi-Arabian kisaviikonlopun parhaaksi. Räikköseltä kysyttiin haastattelun päätteeksi, että mitä mieltä hän oli Jeddan radasta. 

– Sillä ei ole minulle mitään merkitystä. En tule tänne ensi vuonna, Räikkönen sanoi.

F1-kausi päättyy tulevana viikonloppuna Abu Dhabissa. Kimi Räikkönen ajaa tuolloin uransa viimeisen kilpailunsa formula ykkösissä. Kuljettajien ja valmistajien mestaruudet ovat vielä ratkaisematta. Hamilton sekä Verstappen ovat tasapisteissä ja Mercedeksellä on 28 pisteen etumatka Red Bulliin.

Katso alta Räikkösen haastattelu. Pääkuvan videolla Räikkösen ja Vettelin kilvanajoa, joka päättyi kontaktiin.

Lue myös:

    Uusimmat