”Haista...” – Sebastian Vetteliltä ytimekäs vastaus F1-toimittajan vitsikkääseen kysymykseen

Ferrarin Sebastian Vettel nauroi F1-toimittajan kysymykselle, kun tämä nosti esiin median saamat uudet toimintaohjeet esiin Espanjan GP:n jälkeisissä haastatteluissa.

Median edustajille ilmoitettiin ennen Barcelonan kisaviikonloppua, että jatkossa kuskeilta on sallittua kysyä vain yksi kysymys toimittajaa kohti niin sanotuissa karsinoissa eli haastatteluaitauksissa.

Hollantilaisen Ziggo Sportin F1-toimittaja päätti kisan jälkeen lähestyä Vettelin haastattelua hieman tavallista huvittavammalla tavalla.

– Saamme kysyä vain yhden kysymyksen, joten yritän parhaani. Voisitko tehdä yhteenvedon urasi viimeisestä viidestä vuodesta? heitti toimittaja.

– Haista v**tu, vastasi Vettel hymyillen.

MTV:lle pitkään varikkohaastatteluita tehnyt Timo Pulkkinen käytti samalla tavalla tilaisuutensa hyväksi, kun pitkän mediasession päätteeksi Fernando Alonson lehdistöavustaja ilmoitti suomalaisille, että aikaa on vain yhdelle kysymykselle.

– Kerro minulle koko tarina, Pulkkinen tiivisti kaiken haluamansa yhteen lauseeseen. Alonso repesi nauruun.

Myös Vettel otti selvästi kysymyksen hyvällä huumorilla, ja toimittaja pyysi miestä lopuksi kertaamaan kisan tapahtumat.

Twitter-käyttäjä @sebvettelnews on julkaissut videon tilanteesta. Katso pätkä alta.

Vettel ei pystynyt haastamaan Mercedes-kuskeja Espanjan GP:ssä. Myös Red Bullin Max Verstappen oli saksalaista nopeampi, joten hän jäi kisan neljänneksi.

Vettel voitti F1:n maailmanmestaruuden neljä kertaa peräkkäin vuosina 2010–2013. Hän ei ole sen jälkeen pystynyt juhlimaan F1-tittelin voittoa.

Lue myös:

    Uusimmat