"Miksi v***ssa kerrotte tästä nyt?" – Kimi Räikkönen kävi kuumana tallilleen, kommunikaatio petti pahasti

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen kävi kuumana tallilleen Itävallan GP:n loppuvaiheilla. Räikkönen sai varoituksen ratarajojen ylittämisestä, mikä sai suomalaisen tulistumaan.

Räikkösen ja Alfa Romeon radioviestintä jaettiin kansainväliseen televisiolähetykseen Itävallan GP:n 68. kierroksella. Räikkönen oli tuossa vaiheessa sijalla 12. Alpine-kuskin Fernando Alonson perässä.

– Kimi, ole varovainen ratarajojen kanssa mutkassa 10, talli viestitti Räikköselle.

Tässä vaiheessa Räikköselle oltiin jo annettu varoitus rataviivojen ylittämisestä. Tämä tarkoitti sitä, että Räikköstä uhkasi aikarangaistus, mikäli hän syyllistyisi vielä rataviivojen ylityksiin.

Alfa Romeon suomalaiskuski yllättyi ilmoituksesta.

– Miksi v***ssa kerrotte tästä asiasta nyt? Miksi v***u ette kertoneet siinä vaiheessa, kun olin ylittänyt ne? Mistä minä tiedän, kun ette kerro mitään, Räikkönen puhisi.

Video Alfa Romeon ja Räikkösen radioviestinnästä näkyy jutun yläreunasta.

Räikkösen kannalta Itävallan GP päättyi mollivoittoisesti, kun hän osui yhteen Aston Martinin Sebastian Vettelin kanssa. Räikkönen tipahti sijalle 16. ja joutui tuomariston kuultavaksi.

– Lopussa oli vähän turha hässäkkä, mutta eipä me oltaisi oltu pisteillä muutenkaan, Räikkönen kuittasi tilanteen kisan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat