Mainos

Tätä et voi katsoa nauramatta: Bussi ajoi suoraan eteen juuri, kun alkoi tapahtua – kameramies repesi raivosta!

40 minuutin livelähetyksen kruunasi juuri väärällä hetkellä paikalle ajanut bussi.

Kun Atlantassa sijaitseva, 25 vuotta pystyssä ollut Georgia Dome -stadion päätettiin räjäyttää tilalle rakennetun Mercedes-Benz -stadionin valmistuttua, halusivat monet atlantalaiset seurata tätä kerran elämässä -hetkeä. Tähän tarjosi mahdollisuutta The Weather Channel, joka pystytti kamerat kuvaamaan livekuvaa paikan päältä jo 40 minuuttia ennen tapahtumaa.

Kun kamerat olivat kuvanneet vielä pystyssä nököttävää stadionia tuon 40 minuutin ajan, oli vihdoin H-hetken aika. Valitettavasti juuri samalla hetkellä, kun alkoi tapahtua, kameran täydellinen kuvakulma pilattiin ulkopuolisten toimesta. 

Paikalle ajoi nimittäin bussi, josta käsin päätettiin myös jäädä ihastelemaan tapahtumaa. Valitettavasti bussi ajoi suoraan kameran eteen, ja pilasi näin monelta atlantalaiselta mahdollisuuden seurata räjäytystä.

"Mikä on atlantalaisin asia, jota voisi koskaan käydä? Marta-bussi pysäköi juuri The Weatcher Channelin Domen räjäytyskuvan eteen", twiittasi Atlanta Journal Constitution. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjä Brett Taylorin jakamana video on kerännyt jo liki 250 000 tykkäystä ja yli 112 000 uudelleentwiittausta. Vaikka tilanne oli ikävä, on kameramiehen raivo kuitenkin herättänyt hilpeyttä. Myös Taylor kehotti katsomaan videon nimenomaan äänien kanssa naurun maksimoimiseksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos et katsonut ensimmäisellä kerralla äänet päällä... katso uudelleen äänien kanssa. Kuolet naurusta vähän enemmän, ja olet myös pahoillasi tuottajien puolesta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei, bussi, mene pois tieltä! Bussi! Mene pois tieltä, bussi! Mitä hittoa... Hitto vie", videolla raivotaan kirosanojen siivittämänä. Kun bussi lopulta ajaa pois paikalta, on se liian myöhäistä katselukokemuksen kannalta.

Tilanteesta jaksettiin kuitenkin repiä huumoria. Useiden Twitter-käyttäjien mielestä bussin ilmestyminen kuvaan oli todellakin kaikista atlantalaisinta, mitä Atlantassa voisi tapahtua.

"Bussi: 1, Atlanta: -12"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Yrität katsoa Gerogia Domen räjäytystä, ja näkökenttäsi eteen tulee Marta-bussi. Se on atlantalaisin asia, jota voi tapahtua."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tältä räjäytys näytti bussin takana:

2:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.