Tätä et tiennyt Einistä

14-vuotiaasta keikkaillut Eini on tunnettu energisestä lavakarismastaan. Laulaja kertoo Studio55.fille elämästään estradien ulkopuolella.

Perhe

Minulla on kaksi lasta ja aviomies, joka on ollut rinnallani 22 vuotta. Tyttäreni syntyi vuonna 1990 ja poikani 1999.

Esikoista odottaessa en alussa tiennyt, miten pitkään pystyisin laulumaan isolla mahalla. Taukoa tuli puolisen vuotta, vaikka minun oli tarkoitus olla pidempään äitiyslomalla.

Kun Lea Lavenilla meni ääni eikä hänelle löytynyt tuuraajaa, minua pyydettiin pestiin. Tytär oli kolmisen kuukautta, ja imetin vielä. Kuopuksen kanssa jäin äitiyslomalle kuukautta ennen synnytystä, ja kuukautta myöhemmin palasin töihin.

Töihin paluut sujuivat todella hyvin. Mieheni on ollut koko ajan tukena. Jo ensimmäisestä lapsesta huomasin, ettei ole mitään haittaa, vaikka äiti keikkailee. Hänestä on kasvanut tasapainoinen ja onnellinen nainen. Lapset ovat tottuneet siihen, että tämä on duuniani. Pienenä poika kysyi, laulavatko kaikkien äidit!

Sisustaminen

Olen kova sisustamaan ja suunnittelemaan asuntoja. Suunnittelen mielelläni myös remontteja. Into on tullut omien muuttojen ja onnistuneiden muutostöiden myötä.

Seuraan asuntojen myyntisivuja, vaikka en olisi itse ostamassakaan. Tuon kun saisi sisustaa ja laittaa, mietin usein. Näen värit ja materiaalit, mietin, mitä seinää voitaisiin siirtää tai kaataa.

Itseäni viehättää selkeä ja moderni linja. Olisi ollut ihanaa löytää tämä juttu jo nuorena!

Joulu

Olen ihan sairaalloinen jouluihminen. Innostus menee välillä vähän äärimmäisyyksiin asti. Joskus olemme olleet joulun ulkomailla, ja olen melkein kantanut joulukuusen matkassa.

Kynttilät alkavat palaa heti kun illat hämärtyvät. Koristelun suhteen odotan marraskuun alkuun. Naputtelen pöytää ja katselen, näkyykö jollain jo koristeita. Ensimmäisenä adventtina lähtee! Kodista tulee niin koristeellinen kuin voi olla.

Viime jouluna Espoossakin oli jouluna lunta. Mutta olen Lapista kotoisin, eikä täällä etelässä tule sitä sinistä hetkeä mitä pohjoisessa. Ensi jouluksi menemme mökillemme Lappiin.

Järjestän myös jo viidettä vuotta glögi-illan ystäville ja sisaruksille. Glögi on kuumana koko päivän, ja ohessa tarjoan pipareita ja paljon suklaata. Se on sellainen hetki, jolloin on pakko itsekin siivota talo joulukuntoon.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja