Tästäkö se nousukausi alkaa? Ihan oikea ökyautovalmistaja avasi myymälän Suomeen – koko mallisto esillä

Bentley Flying Spur on maailman nopein sedan – huiput 333 km/h! 11:51
Bentley Flying Spur on 333 km/h:n huippunopeudellaan maailman nopein sedan.

Tänä vuonna sata vuotta täyttänyt brittiläinen luksusautovalmistaja Bentley on avannut historiansa ensimmäisen Suomen-myymälän.

Kesko kertoi alkuvuodesta ryhtyvänsä luksusvalmistaja Bentleyn suomalaiseksi maahantuojaksi. Nyt, liki vuotta myöhemmin, on Espoon Friisilään avattu Suomen ensimmäinen Bentley-myymälä. Sitä operoi Keskon omistaman K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara.

Koko mallisto esillä

Espoon-liikkeessä sijaitsevat niin esittelytilat, myynti kuin huoltokin. Näytillä on koko Bentley-mallisto eli muun muassa ladattavana hybridinäkin saatava Bentayga-katumaasturi, kolmannen sukupolven Continental GT -coupe sekä edustusautojen eliittiin lukeutuva Flying Spur.

Esittelytiloissa on lisäksi nähtävillä laaja valikoima ulkovärejä ja nahkavaihtoehtoja.

– K-Caaran saaminen yhteistyökumppaniksi Suomessa merkitsee tärkeää askelta kohti sähköistymistä, ja olemme luottavaisia, että Bentley-brändin edustus kasvaa edelleen Pohjoismaissa, sanoo valmistajan Euroopan-myynnistä vastaava johtaja Marco van Aalten.

– Bentleyn edustuksen saaminen Suomeen on tärkeä askel K-Auton strategian toteuttamisen kannalta, hehkuttaa Keskon autokaupan toimialajohtaja Johan Friman.

– Olemme erittäin innoissamme, että pääsimme aloittamaan yhteistyön luksusbrändi Bentley Motorsin kanssa, ja että meistä tuli virallinen maahantuoja Suomessa, Friman jatkaa.

Bentley on osa Volkswagen-konsernia.

Lähde: Bentley

Lue myös:

    Uusimmat