Mainos

Miten myydä vegaaneille auto, jonka sisustukseen tarvitaan 20 eläimen nahat? Bentley etsii apua sienistä

Ylellisistä autoistaan tunnettu Bentley on ratkaissut ongelman, jolla se toivoo saavuttavan suosiota vegaanista elämäntapaa noudattavien autoilijoiden keskuudessa.

Brittivalmistaja Bentleyn muotoilujohtaja Stefan Sielaff paljasti Financial Timesin seminaarissa, että kuluttajien suunnasta tuleva paine on saanut perinteikkään yhtiön etsimään vaihtoehtoja perinteisille sisustusmateriaaleille.

Ongelmana on se, että yhden Bentleyn nahkasisustukseen vaaditaan jopa 20 eläimen nahkaa. Sellaisen auton myyminen vegaaneille on Sielaffin mukaan mahdotonta.

– Olemme keskustelleet erityisesti kalifornialaisten kanssa, ja he haluavat tietää, mitä voimme tehdä heidän hyväkseen, Seileff sanoi.

Asiakkaiden vaativimpiinkin toiveisiin vastaaminen ei ole Bentleylle ja sen mittatilausautoista vastaavalle Mulliner-osastolle lainkaan uusi asia. 

– Esittelemme pian Bentleyn, jossa on vegaanisisusta. Se antaa ylellisen vaikutelman hieman toisenlaisella tavalla, Seileff lupaili ja kertoi sisustuksessa hyödynnettävän muun muassa proteiineista ja sienistä valmistettua nahankaltaista materiaalia.

Bentleyllä tutkitaan myös sähköisen voimanlähteiden vaikutusta tulevien mallien muotokieleen. 

– Kysymme itseltämme, kuinka paljon voimme muuttaa autojemme ikonisia mittasuhteita, jotta ne ovat edelleen tunnistettavissa Bentleyksi.

Lähde: Auto Express

***

1:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.