Mainos

Kun raha tai omatunto eivät ole esteenä: Bentley suunnitteli ökymaasturin äveriäälle metsästäjälle

2:06

Luksusvalmistaja Bentleyn mittatilausosasto on jälleen kerran osoittanut luovuutensa. Tällä kertaa se on luonut rikkaita eränkävijöitä kosiskelevan varustelun Bentayga-katumaasturiinsa. 

Ylellisistä autoistaan tunnetun Bentleyn mittatilausosasto Mulliner on jälleen osoittanut pystyvänsä vastaamaan asiakkaidensa erikoisimpiinkin toiveisiin. Bentayga Field Sport on valmistajan katumaasturimallista kustomoitu erikoisversio, joka on valmistettu henkilölle, jolle eläinten tappaminen on urheilua eikä esimerkiksi elinkeino.

Käsityönä valmistetut erikoisvarusteet on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä niin ikään käsityönä valmistetuista aseistaan tunnetun Purdeyn kanssa. Bentleyn ja Purdeyn asiakaskunta lienee ainakin joiltain osin yhteneväinen, sillä kumpikin on suunnannut tuotteensa äärimmäistä ylellisyyttä etsiville. Perinteikäs, vuonna 1814 perustettu asevalmistaja käyttää yhden tähtitieteellisen kalliin tussarin valmistamiseen jopa kaksi vuotta. Käytettynäkin joidenkin tiettyjen yksilöiden hinnat nousevat lähelle 200 000 euroa. Myöskään Bentayga ei ole aivan tavanomaisten hirvimiesten ostoslistalla 300 000 euron lähtöhinnallaan.

Mittatilaus-Bentaygan takakontti on varusteltu nahkaa ja alumiinia yhdistelevällä säilytystilalla, jossa on omat paikkansa niin patruunoille, kiikareille kuin korvasuojaimillekin. Ylevään elämäntyyliin kuuluu luonnollisesti myös laadukkaat alkoholijuomat, joten samppanjapulloille ja -laseille on tottakai omat pitimensä.

Säilytystilaa on kahdelle kiväärille sekä Purdeyn mallistosta löytyville ulkoiluvaatteille, kuten vedenpitävälle lakille, kenttätakille, sadetakille ja kengille.

Kuten voit arvata, eivät Purdeyn vaatteetkaan ole aivan sieltä halvimmasta päästä. Esimerkiksi miesten alligaattorinnahkaisesta vyöstä saa pulittaa 2 800 euroa, mokkanahkaisesta vedenpitävästä takista 2 100 euroa ja villasukistakin 170 euroa.

Bentley Bentayga Field Sportsia on valmistettu vain tämä yksi kappale. Sen hintaa ei kuitenkaan ole kerrottu julkisuuteen.

Lähde: Bentayga

***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.