Tästä syystä koira on ihmisen paras ystävä – katso hellyttävä kuvagalleria!

Sanonta "koira on ihmisen paras ystävä" ei ole täysin tuulesta temmattu. Katso hellyttävä galleria, joka todistaa, miksi koira on loistokaveri!

Koira on kulkenut ihmisen rinnalla jo yli 30 000 vuotta. Koirien uskollisuus, sympaattisuus ja hyväntahtoisuus ovat vain muutamia loistavia esimerkkejä siitä, miksi koiraa on nimitetty virallisesti ihmisten parhaaksi ystäväksi vuodesta 1870: tuolloin senaattori George Graham West vetosi valamiesten tunteisiin hehkuttamalla perhekoirien toverillisuutta ja hyväntahtoisuutta voittaakseen Missourissa käydyn oikeudellisen kiistan. Näitä senaattorin hurmaavia ylistyssanoja käytettiin poikkeuksellisen laajassa lehtiartikkelissa, jossa koiraa nimitettiin myös ensi kertaa ihmisen parhaaksi ystäväksi. Myös valamiehet vaikuttuivat puheesta.

Side sinun ja koirasi välillä on kuin onkin äärimmäisen vahva ja kestävä: jokainen koiranomistaja tietää ja tuntee nahoissaan, miten palkitsevaa koiran ystävyys on. Katso hauskat ja hellyttävät syyt siihen, miksi koira onkaan ihmisen paras ystävä!

Vai oletko enemmän kissaihminen? Siinä tapauksessa lue tämä: Tästä tiedät, rakastaako kissasi sinua!

Lue myös:

AVA/ Katri Koskinen

Osittainen lähde: Mustin tassukirja kaikenkarvaisista koirista, Atena 2012, buzzfeed.com.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja