Tästä ei ruokamatka enää parane – maksaisitko 220 000 euroa?

Jos olet todellinen ruoanystävä ja tililtäsi sattuu löytymään yli 200 000 euroa ylimääräistä rahaa, tämä ruokamatka on sinua varten.

Englantilainen matkatoimisto tarjoaa huikeaa matkapakettia varakkaille gourmetruoan ystäville. Noin 220 000 euroa pariskunnalta maksava kulinaristinen matka kestää puoli vuotta ja tässä ajassa vieraillaan joka ikisessä maailman kolmen tähden Michelin-ravintolassa.

Matkan hinta saattaa kuulostaa tavallisen matkaajan korvaan tyyriiltä, mutta paketti sisältää sentään runsaasti luksusta: Puolen vuoden matkustaminen sujuu mukavasti bisnesluokassa lentäen, luksushotelleissa nukkuen ja kolmen Michelin-tähden ruokaa syöden. Hintaan kuuluvat myös viinit jokaisessa 107:ssa huippuravintolassa. Matkan aikataulu on joustava, eikä gourmetruokaa tarvitse sentään ahmia joka päivä. Noin joka toinen päivä on matkajärjestäjän mukaan varattu turistinähtävyyksien ihailuun sekä shoppailuun.

Eniten matka-aikaa kulunee Japanissa ja Ranskassa, jossa kolmen Michelin-tähden ravintoloita löytyy kymmeniä. Muita kohteita ovat muun muassa Saksa, Yhdysvallat, Italia, Espanja, Kiina ja sekä Monaco.

Lähde: Eater

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja