Tässäkö Valioliigan kauden maali? Mieletön saksipotku vei Chelsealta voiton: "Uskomaton tunne"

Jalkapallon Englannin Valioliigan uusi vuosi alkoi komeasti, kun Brightonin iranilaishyökkääjä Alireza Jahanbakhsh viimeisteli vahvan ehdokkaan liigakauden kauneimmaksi maaliksi. Vaihdosta peliin tulleen Jahanbakhshin täydellisesti kohdilleen osunut saksipotku tasoitti 84. minuutilla loppulukemat 1–1 Brightonin kotiottelussa Chelseaa vastaan.

–  Uskomaton tunne. Kun olin tulossa (vaihdosta) kentälle, minulla oli tunne, että minulla voisi olla vaikutusta peliin. Ja kun näin pallon, yritin vain potkaista sitä mahdollisimman lujaa ja saksipotku oli ainoa vaihtoehto (tilanteessa). Aion katsoa maalin vielä muutaman kerran uudelleen, vasta kolmannen pelinsä tällä liigakaudella pelannut Jahanbakhsh hehkutteli BBC:lle.

–  Vuosi ei olisi voinut alkaa paremmin.

Pelin alkuvaiheissa Cesar Azpilicuetan maalilla johdon ottaneelle Chelsealle oli lopulta käydä huonomminkin, sillä loppuvaiheissa Brightonilla oli vielä paikkoja voittoonkin.

–  Avauspuoliajalla meille oli tarjolla pelin ratkaiseminen. Emme kuitenkaan olleet tarpeeksi armottomia, emmekä tappaneet peliä. Annoimme Brightonin pysyä mukana pelissä ja lopulta olimme onnekkaita, ettemme hävinneet, Chelsea-valmentaja Frank Lampard sanoi BT Sportille.

Chelsea jatkaa sarjanelosena. Brighton puolestaan on sarjan tiiviissä keskikastissa.

Iltapäivän toisessa liigapelissä Aston Villa haki Wesleyn ja Jack Grealishin avauspuoliajan maaleilla 2–1-vierasvoiton Burnleysta, jolle maalin teki Chris Wood. Villa harppasi ainakin hetkeksi putoamisviivan yläpuolelle, ennen uudenvuodenpäivän myöhempiä pelejä.


Lue myös:

    Uusimmat