Tässäkö uusi Fifty Shades of Grey? Uusi fantasiavillitys ei todellakaan sovi herkimmille

Maailmalla suosioon noussut erotiikanlaji yhdistää seksin ja raatelevat hirmuliskot. Uskaltaisitko lukea? 

Erotiikasta ei ihan heti ensimmäisenä tule mieleen hirmuliskot, mutta kohta voi olla toisin. Dinosaurusfantasiat ovat nimittäin kasvattamassa suosiotaan ympäri maailmaa. 

Dinosauruksia ja erotiikkaa yhdistelevät kirjat suunniteltiin alunperin marginaaliselle ryhmälle ihmisiä, jotka tuntevat vetoa dinosauruksia ja myyttisiä petoja kohtaan. Nyt dinosaurusfantasiat ovat kasvattaneet suosiotaan myös laajemmin, ja aiheeseen liittyviä kirjoja on myynnissä verkkokaupoissa jo satoja erilaisia. 

Kaikki myytävät kirjat sisältävät seuraavan varoitustekstin: 
Tämä tarina sisältää petoseksiä. Tämä kirja on kirjoitettu avaamaan syvimpiä fantasioita ja syvimpiä haluja. Kaikki tämän kirjan seksuaaliset kuvaukset on kirjoitettu kaunistelematta. Se ei sovellu heikkohermoisille, eikä sovellu alle 18-vuotiaille.

Fantasiat ovat peräisin ihmisen luonteesta

Huffington Postin haastattelemien kirjailijoiden Alara Branwenin ja Christie Simsin mukaan dinosauruserotiikka perustuu ihmisen alkukantaiseen luonteeseen.

– Aivan kuten monille ihmisille on luonnollista ajatella voimakas ja massiivinen mies harrastamassa seksiä pienen naisen kanssa, dinosaurusfantasioiden kirjoittaja Alara Branwen kertoo.

Kulttuuritutkijoiden mukaan dinosaurusfantasiat perustuvat loppujen lopuksi mytologisuuteen. Ajatus siitä, että voi harrastaa seksiä jonkin epätodellisen olennon kanssa kiehtoo monia. Mielikuvitus mahdollistaa paljon asioita, joihin tosielämä asettaa omia rajojaan.

Dinosaurukset kytkeytyvät osaltaan myös kreikkalaiseen mytologiaan, jossa harrastettiin seksiä eläinten kanssa.

Dinosaurusfantasioissa ei kirjailijoiden mielestä ole mitään ihmeellistä. Branwen kuvaileekin itseään tavalliseksi opiskelijaksi, jonka kirjat perustuvat hänen omiin haluihinsa ja kokemuksiinsa.

Mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja