Tässä vaaditaan nopeita refleksejä! Hauska video neljän lapsen superäidistä naurattaa netissä

Miljoonat ihmiset ovat hullaantuneet hulvattomaan videoon, jossa äiti valmistelee neljää pientä lastaan nukkumaan.

Nukkumaanmeno on monissa perheissä rutiini, joka aiheuttaa niin vauhtia kuin vaarallisia tilanteita. Erityisen vauhdikasta se on perheessä, jonka vauhdista vastaavat neljä alle kolmevuotiasta lasta. Corrie-Lynn Whyte on nimittäin äiti kaksivuotiaalle tytölle ja 8-kuukautta vanhoille kolmosille.

Tämän superäidin julkaisema video nukkumaanmenorutiinista sai hetkessä miljoonayleisön sekä keräsi lukuisia kehuja ja kommentteja.

Kolmoset ovat ihme, mutta vaativat työtä

Lasten isä, Dan Gibson, hämmentyi, kun hänen puolisonsa ilmoitti heidän suvussaan olevan taipumusta monikkoraskauksiin. Pian heidän kolmihenkinen perheensä vaihtuikin kuusihenkiseksi suurperheeksi.

– En uskonut häntä, luulin, että hän yrittää vain huijata minua. En uskonut ennen kuin näin ultraäänen, Gibson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta ei voinut uskoa, että he saivat kolmoset luonnollisella tavalla. He kertovat perheen olevan ihmeellinen asia, mutta luonnollisesti vaativan paljon työtä.

Pariskunta halusi jakaa muiden perheiden kanssa kokemuksiaan siitä, millaista elämä on neljän pienen lapsen kanssa Tämän vuoksi he päättivätkin perustaa blogin nimeltä The Baby Gang, jakaakseen niin ilon kuin surunkin hetkiä muiden vanhempien kanssa.

Nopeat refleksit ja iloinen asenne kehujen aiheina

Perheen julkaisema, hetkessä huimaan suosioon noussut Facebook-video todistaa, millaista elämä todellisuudessa on neljän vilkkaan lapsen kanssa. Videolla superäiti valmistelee lapsiaan nukkumaan. Täytyy todeta, että lopputulos on melko uskomaton.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän äidin taidot eivät ole jääneet huomioimatta, sillä videota on katsottu jo yli 34 miljoonaa kertaa muutaman päivän sisällä. Video on herättänyt kiinnostusta ja kehuja etenkin toisten vanhempien keskuudessa. Hän on saanut kehuja muun muassa nopeista reflekseistään ja iloisesta asenteestaan.

Perheenisä Gibson kertoo, että hänen kumppaninsa ansaitsee kaiken kunnian siitä, mitä hän tekee heidän perheensä eteen. Gibson ei ihaile ainoastaan puolisoaan, vaan kaikkia äitejä ympäri maailmaa.

– Jokainen äiti on superäiti, Gibson kertoo.

Mihin kaikkeen äitiä tarvitaan? Katso videolta suomalaislasten vastaukset:

Lue myös:

    Uusimmat