Tässä tv-kanavien huonoimmat päätökset ikinä – CSI ei ollut riskin arvoinen

Mahtoi ABC-tv-kanavan pomoja ketuttaa, kun heidän hylkäämänsä CSI takoi kilpailevalle kanavalle lähes kuusi miljardia dollaria. Lue ranker.comin kokoama lista televisiokanavien huonoimmista päätöksistä.

Komedia Hitleristä virhearviointi

Hitleriin perustuvaa tilannekomediaa esitettiin Iso-Britanniassa vuonna 1990 "Heil Honey, I'm Home"-nimisessä ohjelmassa. Juoni rakentui fiktiivisten, tavallisessa kotitaloudessa elävien Adolf Hitlerin ja Eva Braunin sekä heidän juutalaisten naapureidensa, Arny ja Rosa Goldsteinin ympärille. Sarja peruttiin jo yhden jakson jälkeen.

Star Trekin nousu NBC:ltä sivu suun

Star Trekin ensiesiintyminen NBC-kanavalla nähtiin vuonna 1966. Jo toisella kaudella sen lopettamista alettiin suunnitella. Fanien vastustuksen takia sarja päätettiin pitää ohjelmistossa vielä kolmannen kauden ajan, mutta lähetysajankohtaa huononnettiin. Protestina show'n luoja Gene Roddenberry jätti sarjan. Sen laatu romahti, minkä jälkeen se päätettiin lopettaa kokonaan.

NBC:tä mahtoi harmittaa, kun ohjelma myöhemmin nousi kulttiasemaan. Kilpailijakanava CBS tuotti Next Generation-, Voyager-, Deep Space Nine- ja Enterprise-sarjat Roddenberryn kanssa.

Family Guy peruttiin sisällön vuoksi

Family Guyn ensimmäiset jaksot keräsivät niin paljon huomiota, että sarjaa siteerattiin muutamassa päivässä pitkin Yhdysvaltoja. Fox kuitenkin lopetti sen heti sen "epäkunnioittavan" ja "epäsopivan" sisällön vuoksi. Nykyään tämä miljoonashow kuitenkin hallitsee Foxin sunnuntai-iltoja.

ABC kieltäytyi CSI:sta

CSI:n luoja Anthony Zuicker tarjosi sarjaa ensin ABC:lle. Budjettisyiden takia kanava ei halunnut ottaa riskiä. Ohjelma päätyi CBS:lle, jossa siitä tuli yksi television rakastetuimmista ja katsotuimmista ohjelmista. Se on tuottanut kanavalle yli 5.8 miljardia dollaria. Zuicker nimesi tapauksen takia oman tuotantoyhtiönsä "Dare to Pass"-nimiseksi. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa "Uskallapas sivuuttaa".

Totuuden hetki rikkoi avioliiton

Totuuden hetki-televisio-ohjelmassa osanottajilta kysyttiin henkilökohtaisia kysymyksiä. Vastausten totuudellisuudet arvioi valheenpaljastuskone. Jokaisesta rehellisesti vastatusta kysymyksestä voitti summan rahaa.

Ohjelma sai paljon katsojia, mutta se myös tuhosi osanottajiensa elämiä. Eräässä jaksossa naimisissa olleen naisen piti kertoa, oliko hän harrastanut seksiä muiden kuin oman miehensä kanssa avioliittonsa aikana ja rakastiko hän vielä entistä poikaystäväänsä. Nainen vastasi "kyllä".

Ohjelman tekijät olivat jättää kiistanalaisen jakson näyttämättä, mutta päättivät lopulta toisin. Parin avioliitto päättyi.

Lähde: Ranker.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja