Tässä ovat tulevan Temptation Island -kauden parit – houkutusten saarella nähdään Maajussille morsian -tähti

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Temptation Island Suomi -parisuhderealityn uuden kauden parit on julkistettu.

Temptation Island Suomi -parisuhdereality jatkuu syksyllä uuden, 11. tuotantokauden voimin. Mukana on tuttuun tapaan neljä pariskuntaa, jotka lähtevät testaamaan parisuhdettaan houkutusten saarelle.

Leenu, 26, ja Arttu, 28, Lahti

Leenu ja Arttu ovat pitäneet yhtä kuuden vuoden ajan. Kaksikon parisuhde sai alkunsa, kun Arttu kirjoitti baarissa kuittiin kirjeen ja ojensi sen Leenulle.

Leenun ja Artun suhteessa rakastetaan toista juuri sellaisena omana outoutenaan kuin toinen on. He ottavat elämän vastaan päivä kerrallaan jakaen yhteisen kodin ja työpaikan.

Nyt suhteen vakiinnuttua Arttu etsii varmistusta Leenun pyyteettömään rakkauteen, eikä vielä vuosienkaan jälkeen ole päässyt epäilystä, että voiko Leenu oikeasti rakastaa hänen kaltaistaan "hökälettä"? Leenu puolestaan on tyytyväinen, sillä Artussa on se jokin, joka kolahtaa. Leenu on tullut miesten kanssa juttuun aina, mutta rakastuminen on ainutkertaista.

Pari päätyi ohjelmaan Artun ilmoittamana.

– Arttu haki [ohjelmaan] ja kertoi minulle viikko sen jälkeen, Liinu paljastaa parin esittelyvideossa.

Nina, 34, ja Johan, 43, Koskenpää

Nina ja Johan ovat pitäneet yhtä kolmen vuoden ajan. Kaksikko tapasi toisensa Maajussille morsian -ohjelman kautta, kun Johan oli mukana ohjelman esittelyjaksossa vuonna 2019. Nina kirjoitti Johanille kirjeen, ja pian pari asuikin jo rakastuneina saman katon alla.

Paria yhdistää omintakeinen huumori ja mentaliteetti.

Yrittäjäperheen tyttärenä Nina ei kuitenkaan ymmärrä, miten tässä näin kävi: lapsena hän kaipasi aikaa ja huomiota vanhemmiltaan ja nyt työnarkomaanilta puolisoltaan. Puutarha-alan tutkintoa opiskeleva Nina haaveilee harmonisesta rakkaudesta ja tiiviistä ydinperheestä, mutta Johan tuntuu olevan saavuttamattomissa työmaallaan. Johan myöntää tilanteen haasteellisuuden, mutta yrityksen on pyörittävä. 

Julia, 22 ja Semi, 25, Oulu

Temperamenttisiksi itseään kuvailevat Julia ja Semi ovat pitäneet yhtä neljä vuotta. Kaksikko kertoo esittelyvideossaan, että heidän suhteensa alku oli sotainen vispiläkauppoineen kaikkineen, mutta he löysivät kuitenkin aina tiensä toistensa luo.

– Julia teki väärin minua kohtaan. Se on vähän semmoinen tabu suhteemme juttelussa. Emme puhu siitä, mutta tiedämme, miten se menee. Sitten minä totta kai kostin, Semi kertoo parin esittelyvideossa.

Baarissa työskentelevä Julia toivoisi Semin nousevan sohvalta innostumaan elämästä yhdessä. Semi taas on kyllästynyt työuraansa kaupan kassalla ja tarvitsisi aikaa omille ajatuksilleen.

Matkan Temptation Islandille on määrä mitata parin yhteinen luottamus ja vahvistaa heidän itsetuntoaan yksilöinä.

Pirita, 37 ja Mika, 34, Seinäjoki

Tangokuningattareksi vuonna 2019 kruunattu Pirita ja tämän kumppani Mika ovat pitäneet yhtä kolmen vuoden ajan. Kaksikon suhde sai alkunsa Tinderistä.

Romantiikka näkyy parin suhteessa pienin arkiteoin ja karkkiostoksin, mutta yhteistä läsnäolevaa aikaa toiselle on vaikea saavuttaa. Elämää syvällisesti pohtiva Pirita rakastaisi keskusteluja saunan lauteilla, mutta Mika rentoutuisi mieluiten hiljaa nautiskellen. Suhdetta varjostaa myös kolmas osapuoli, joka tekee yhteisestä ajasta entistäkin haasteellisempaa: puhelin.

Pari lähtee Temppareihin syventämään yhteyttään ja kihlaustaan. Aikaa on vietetty erossa töiden puolesta ennenkin, mutta tulevaisuudessa he toivoisivat sydämiä ja hymiöitä koskettavampaa kommunikointia

Kauden sinkut julkaistiin jo aikaisemmin, ja pääset tutustumaan heihin tästä.

Kauden juontajana toimii tuttuun tapaan Sami Kuronen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja