Tempparit-Emilia päätyi Scooterin kanssa jatkoille Himoksella – näin ilta eteni: "Meidän välillämme oli kielimuuri"

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Emilia Ikonen juhli Scooter-bändin kanssa aamukuuteen.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Emilia Ikonen on parhaillaan juhlimassa Jysäri-festareilla Himoksella. Ikonen oli seurueensa kanssa katsomassa eilen illalla saksalaista Scooter-yhtyettä, joka päätti ensimmäisen päivän näyttävällä show’llaan.

Ikonen oli ystäviensä kanssa lähdössä keikan loppuvaiheilla vessaan, kun yllättäen tuntematon mieshenkilö lähestyi heitä.

– Joku tyyppi tuli pyytämään meitä lavan taakse vippitilaan. Emme tienneet yhtään, kuka hän oli. Loppupeleissä olimme Scooterin kanssa pienessä teltassa bäkkärillä ja juhlimme heidän kanssaan, Ikonen kertoo MTV Uutisille.

Scooter jatkoi juhlimista festareiden jälkeen vielä mökillään, jonne he pyysivät Ikosen ja tämän ystävät mukaansa. Sen lisäksi jatkoilla oli toinen kolmen hengen naisporukka. Ikonen paljastaa, että jatkobileet olivat hyvin kosteat.

– Ihan hauskalla meiningillä mentiin, eikä ollut mitään sutinoita. Bändillä oli mökillä palvelijat mukanaan ja kun menimme poreammeeseen, palvelijat seisoivat vieressä ja toivat juomia ja antoivat pyyhkeet. He olivat koko ajan valmiina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ikonen julkaisi Instagram-tilillään bändin laulajan H. P. Baxxterin kanssa yhteiskuvan.

– Hän oli tosi sosiaalinen, iloinen ja mukava, otti kaikki huomioon. Tanssimme paljon hänen kanssaan illan aikana. Meidän välillämme oli kielimuuri, sillä minulta ei niinkään englanti lähde, Ikonen naureskelee.

Ikonen kertoo juhlineensa jatkobileissä suunnilleen aamukuuteen asti.

– Emme vaihtaneet yhteystietoja. Aloin olla itse jo niin humalassa, että ajattelin vain lähtöä mökille nukkumaan, Ikonen naureskelee.

Ikonen oli Temptation Island Suomi -sarjan neljännellä tuotantokaudella sinkkuna. Sarjan seitsemännellä kaudella hän oli testaamassa parisuhdettaan Wallun kanssa, joka oli myös neljännellä kaudella sinkkuna. Pari erosi sarjan aikana, mutta ovat sittemmin palanneet yhteen

Lue myös:

    Uusimmat