Sami Kuronen vietti ensimmäistä sinkkukesää tällä vuosituhannella – paljastaa kantansa somen kautta lähetettyihin treffipyyntöihin

Sami Kuronen paljastaa ikimuistoisimman festarimuistonsa:"En saanut olla pappina, mutta olin tietynlaisena seremoniamestarina" 0:40
Sami Kuronen paljastaa ikimuistoisimman festarimuistonsa: "En saanut olla pappina, mutta olin tietynlaisena seremoniamestarina"

Sami Kuronen vietti sinkkukesää ensimmäistä kertaa miesmuistiin.

Juontaja Sami Kurosen kesä oli tänä vuonna tietyllä tapaa erilainen, kuin mitä se on ollut viimeisten parinkymmenen vuoden ajan. Mies nimittäin vietti sinkkukesää ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella.

Kuronen kertoo MTV Uutisille, ettei hän pysähtynyt kesällä kummemmin miettimään sinkkuuttaan. Miehen pitivät kiireisenä neljä eri televisiotuotantoa, radiotyöt sekä festarijuonnot. Hän sanoo, ettei hakemalla hae vierelleen kumppania.

– Mennään päivä kerrallaan ja luotetaan siihen, että joku päivä se rakkaus sieltä vastaan tulee, hän sanoo.

Tempparit-parisuhdeformaatin juontajana toimivan Kurosen voisi kuvitella saavan paljon treffipyyntöjä sosiaalisen median kautta. Hän kuitenkin paljastaa, ettei näin todellisuudessa ole.

– En tiedä mistä se sitten johtuu, en ole sitä analysoinut, hän nauraa.

– Ehkä siinä voi olla se, että joitain saattaa julkisuus vähän pelottaa ja ei ehkä uskallakaan (ottaa yhteyttä), tai sitten heitä ei vain kiinnosta, hän naurahtaa.

Kuronen ei kiellä sitä, etteikö hän voisi lähteä treffeille häntä somessa lähestyneen henkilön kanssa. Hän kuitenkin myöntää, ettei ole kauhean innostunut sokkotreffityylisestä deittailusta.

– Kyllä minä haluaisin ihmiseen jollakin tasolla tutustua ja keskustella pidemmän pätkän ennen kuin olen valmis uutta ihmistä kohtaamaan treffimielessä, hän sanoo, mutta lisää, ettei sano koskaan millekkään asialle totaalista eitä.

BB- vai Temppari-Sami?

Kuronen tekee tänä syksynä uuden aluevaltauksen, kun hänet nähdään ensimmäistä kertaa Big Brother Suomi -ohjelman juontajana. Aikaisemmin vahvasti Temptation Island Suomi -parisuhderealityyn yhdistetty juontaja ei ole pahoillaan siitä, jos hän on jatkossa kansan syvien rivien keskuudessa Temppari-Samin sijaan BB-Sami.

– Se on ihan mahdollista ja ihan ok, jos näin käy, hän toteaa.

Kuronen lisää Temptation Island Suomi -ohjelman mullistaneen hänen elämäänsä melkoisesti. Hän kertoo tunnistettavuutensa kasvaneen ohjelman myötä paljon.

– Ja kyllä minä Temppari-Sami tulen varmaan tietylle osalle jengiä olemaan loppuikäni, hän toteaa.

Kuronen kertoo Temppari-uralleen mahtuneen myös tilanteita, joissa hänen on tehnyt mieli kommentoida jonkun osallistujan tekemisiä tai sanomisia. Missä tilanteissa halu avata sanainen arkku on syntynyt? Katso alla olevalta videolta!

Onko Sami Kurosen koskaan tehnyt mieli kommentoida Tempparit-osallistujien tekemisiä tai sanomisia? 1:51

Lue myös:

    Uusimmat