Tässä ovat Taste Of Helsinki -ravintolat 2014 – mukana seitsemän uutta huippuravintolaa!

Huippusuosittu Taste Of Helsinki -ruokafestivaali rantautuu jälleen kesäkuussa Kansalaistorin puistoon.

Kaksi kesää sitten Suomeen rantautunut Taste Of Helsinki valtaa jälleen Kansalaistorin puiston ensi kesäkuussa. Korkeatasoiseen ruoka- ja viinikulttuuriin keskittynyt rento ruokafestivaali tarjoaa mahdollisuuden tutustua laadukkaaseen ja laajaan ravintolakattaukseen - kohtuuhinnalla keskellä kesäistä kaupunkia.

Vuoden 2014 ravintolat

Ask
Bistro O mat
Demo
Juuri
Bertha (Tampere)
Farang
Gastrobar Emo
Kaartin Hodari & Hummeri
Postres
Sami Tallberg pop-up
Smakbyn (Ahvenanmaa)

Tänä vuonna Taste Of Helsinki -menusta vastaavat yksitoista Suomen parhaimmistoon kuuluvaa ravintolaa. Viime vuonna mukana olleista ravintoloista jatkavat vastikään Michelin-tähditetty Ask, kirkkonummelainen Bistro O mat, Demo ja Juuri. Uusina tulokkaina ovat tamperelainen Bertha, Farang, Gastrobar Emo, Kaartin Hodari & Hummeri, Postres, Sami Tallbergin pop-up sekä ahvenanmaalainen Smakbyn.

Tänä vuonna mukana myös kasvis- ja katuruokaa

Jokainen ravintola tuo tapahtumaan kolmen ruokalajin menun, joiden annoksia festivaalivieraat saavat yhdistellä mielensä mukaan. Tapahtumassa on tänä vuonna mukana fine diningin lisäksi myös katuruokaa, popup-ravintola ja paljon toivottua kasvisruokaa.

– Halusimme tämänkesäisen ravintolakattauksen heijastavan tämän hetken ruokatrendejä,.Tapahtumassa on läsnä koko suomalaisen ruokakulttuurin kirjo katuruoasta ja popupeista Michelin-tähtiin - haarukassa on kaikki Helsingin herkut, maustettuna muutaman maakunnan mauilla, kertoo tapahtuman johtaja Barry MacNamara

Yhdentoista menun ohella luvassa on ohjelmaa kokkikoulusta ja -näytöksistä samppanjamaisteluihin. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan 10 000 hyvän ruoan ja juoman ystävää.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin 7. huhtikuuta Tikettiin.

Taste Of -kaupunkeja jo 16

Vuonna 2012 ensimmäisen kerran järjestetty nelipäiväinen festivaali on pohjoismaiden ensimmäinen Taste Of -tapahtuma. Helsinki on liittynyt nimekkään joukon jatkeeksi, sillä korkeatasoista ruokakulttuuria juhlitaan muun muassa Pariisissa, Lontoossa, Amsterdamissa, Roomassa, Milanossa ja Sydneyssa. Taste Of -kaupunkeja on yhteensä jo 16. Taste Of Helsingin taustalla on irlantilaismies, joka muutti Suomeen rakkauden perässä. Barry MacNamara on vaimonsa Miran kanssa tuonut maahan kansainvälisen konseptin, jonka tiimoilta Suomen parhaat ravintolat tekevät läheisempää yhteistyötä kuin koskaan aiemmin.

Taste Of Helsinki 12.6. - 15.6.2014 Kansalaistorin puistossa Töölönlahdella.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat