Kuvavuoto: Tässä ovat Samsungin seuraavat huippupuhelimet Galaxy S9 ja Galaxy S9+

Tuttu vuotaja Evan Blass on paljastanut Twitterissä jälleen Samsungin tulevat Galaxy S9 ja Galaxy S9+ -lippulaivaälypuhelimet. Blassin koostamassa tuoreimmassa kuvassa puhelimet nähdään eri kuvakulmista uudessa Lilac Purple -värissä.

Etupuolelta Galaxy S9 -puhelimet ovat säilymässä pitkälti edeltäjiensä Galaxy S8 -mallien linjoilla ja sisältävät edelleen 5,8 ja 6,2 tuuman näytöt. Takana uutta on sormenjälkilukijan siirtyminen kameran rinnalta kätevämpään paikkaan sen alapuolelle. Galaxy S9+:ssa takakameroita on kaksi kappaletta, Galaxy S9:ssa edelleen yksi. Kameran rinnalla nähdään LED-kuvausvalo sekä sykemittarin anturi.

Aiemmat tiedot, ovat kertoneet takakameroissa tulevan olemaan Galaxy S9 -puhelinten suurimmat uudistukset. Galaxy S9+ on saamassa taakse toisen kameran tuomaan mukaan optisen zoomin Galaxy Note8:n tavoin. Lisäksi sen pääkamera ja Galaxy S9:ssä ainoa takakamera tulevat sisältämään vaihtuvan aukon koon. Jo viime vuoden lopulla julkistetun Samsungin W2018-simpukkapuhelimen kameran tavoin Galaxy S9 -puhelimissa kameran aukon koko voi olla joko f/1,5 tai f/2,4, mikä mahdollistaa paremman kuvanlaadun eri olosuhteissa – mahdollistaen suurella aukolla enemmän valoa kameraan hämärässä, ja toisaalta pienemmällä aukolla sopivasti valoa mutta laajemman syväterävyyden sopivissa olosuhteissa.

Takakameran 12 megapikselin tarkkuus on säilymässä ennallaan, kuten myös etukameran 8 megapikselin tarkkuus. Uutta takakamerassa tulee olemaan Super Slow-mo -hidastuskuvaus, ilmeisesti 720p-tarkkuudella 480 kuvan sekuntinopeudella.

Euroopassa myytävät versiot Galaxy S9 -puhelimista ovat saamassa sisäänsä Samsungin uuden Exynos 9810 -järjestelmäpiirin. Galaxy S9:ssä pitäisi olla 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, Galaxy S9+:ssa puolestaan 6 ja 128 gigatavua.

Samsung tulee julkistamaan Galaxy S9 -uutuutensa 25. helmikuuta Barcelonassa ennen Mobile World Congress -messujen alkua.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.