Tässä ovat Masked Singer Suomi -sarjan finalistit!

Masked Singer Suomi -sarjasta nähdään lauantaina jännittävä finaalilähetys. 

Masked Singer Suomi -sarjan finaali häämöttää! Kauden päätösjaksossa 19. joulukuuta himoitusta kultaisesta maskista kisaavat finaaliin edenneet PakkanenTohtori ja Hiirulainen. Pääsevätkö Jenni Kokander, Janne Kataja, Christoffer Strandberg ja Maria Veitola niiden avulla arvailuissaan maaliin, ennen kuin kaikki lopulta paljastuu? 

Pakkanen

Englantia jaksoissa puhunut Pakkanen onnistui yllättämään kaikki heti kättelyssä. Pakkanen esitti ensimmäisenä tunteikkaan versio Nothing compares 2 U -hitistä. Hänen äänensä löi panelistit täysin ällikällä. 

– Ihan törkeen… mieletön ääni. Samaan aikaan toi liikekieli oli hento ja herkkä ja ääni oli taas maskuliininen ja vahva, Janne Kataja kuvaili. 

– Täähän on nyt niin järkyttävän hieno, ettei tässä ole mitään järkeä, Kokander julisti. 

6:04

5:02

5:36

4:03

Tohtori

Tohtori-hahmon paljastukset ovat hämmentäneet heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. 

– Olen pitkänlinjan terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilainen, nimittäin asiakkaana, hän sanaili. 

– Kuten tarkkuuta vaativaa sormityötä harjoittavat kollegani, myös minä liikun milloin aallonharjalla, milloin pohjamudissa. Tämä tulee suurena yllätyksenä, sillä usein meitä pidetään varsin yksioikoisena, jopa vajaavaisina ihmisinä.

5:57

5:05

6:17

4:19

Hiirulainen

Jakso toisensa jälkeen Hiirulaisen henkilöllisyys on aiheuttanut päänvaivaa panelisteille. Viime kerralla jälleen upean esityksen tarjonneen hahmon henkilöllisyydestä käytiin kiivasta keskustelua. 

– Mä en tajua enää, mistään mitään. Hän esittää harmaata hiirulaista ja tekee tällaisen esityksen joka seisauttaa veret, Veitola kommentoi. 

– Eihän tällaista ihmistä ole, Strandberg lisäsi. 

5:38

4:28

5:15

6:11

Masked Singer Suomi perjantaina ja lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja