The Rasmus on Suomen euroviisuedustaja!

MTV Uutisten toimittajat ruotivat UMK-finalistien kappaleet – joku heistä lähtee Euroviisuihin 19:25
Katso videolta – näin MTV Uutisten toimittajat ruotivat UMK-finalistien kappaleet.

Uuden Musiikin Kilpailun voitti The Rasmus, joka lähtee edustamaan Suomea Torinon Euroviisuihin. 

Lauantai-iltana 26. helmikuuta Ylellä nähtiin Uuden Musiikin Kilpailun finaali, jonka voitti The Rasmus kappaleellaan Jezebel

Näin ollen The Rasmus edustaa Suomea tulevissa Euroviisuissa, jotka järjestetään toukokuussa Italian Torinossa. 

Vuonna 2021 Suomea edusti Euroviisuissa Blind Channel kappaleellaan Dark Side. Euroviisut voitti tuolloin italialaisyhtye Måneskin kappaleellaan Zitti e buoni

The Rasmus kertoi MTV Uutisille tammikuussa, että idea hakea mukaan Euroviisuihin syntyi yhtyeen keulakuvan Lauri Ylösen toimesta, ja se tuli muille bändin jäsenille viime kesänä yllätyksenä.

– Yllätys oli iso. Viime kesänä Lauri lähestyi bändin jäseniä ja pyysi kuuntelemaan kappaleen ja sanoi, että mennään UMK:hon, basisti Eero Heinonen muisteli MTV Uutisille.

Yhtyeen mukaan Jezebel on biisi vahvoille ja itsenäisille naisille, jotka kulkevat omia polkujaan.

– Jezebel oli Raamatun tuhmeliini, joka teki asiat omalla tavallaan ja aiheutti kaaosta. Halusimme tuoda hänet moderniin maailmaan. Biisi on myös vähän humoristinen, mikä on Rasmukselle erikoista, Ylönen kertoi yhtyeen tiedotteessa.

– Muistan ajatelleeni, että nyt on Lauri tehnyt hienoa musaa, tällä kannattaa osallistua biisikisaan. Kappaleessa on niin paljon vetovoimaa ja sitä on siistiä soittaa yhdessä, Heinonen lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat