Tässä on Salkkareiden uusi kasvo! Poliisin rooleista tuttu mies on mukana myös hunajabisneksessä

Nämä rakastetut hahmot tekevät paluun Salkkareihin pitkän tauon jälkeen 9:03
Videolla nähdään, ketä muita Salkkareihin saapuu syksyn aikana!

Salkkareihin saapuu uusi kasvo, kun näyttelijä Juho Orpanan esittämä hahmo astelee sarjaan. 

Näyttelijä Juho Orpana saapuu Salkkareihin syksyn aikana. Miehen esittämän hahmon henkilöllisyys on vielä toistaiseksi mysteeri eikä hän saa siitä vielä hiiskua. 

Orpanalle itselleen on kertynyt näyttelijän kokemusta jo useammalta vuodelta ja erityisesti hänelle on kertynyt CV:seen poliisin rooleja. Hänet on nähty muun muassa sarjoissa Nyrkki ja Syke.

– Luulen, että oma kiinnostus ja harrastuneisuus ovat ajaneet poliisin tai viranomaisen rooleihin. Mutta nyt Salkkareissa on hauskaa hypätä aivan toisenlaiseen rooliin, Orpana kertoo.

Katso Salattujen elämien Instagram-livestä Orpanan haastattelu. Mukana livessä myös näyttelijät Johanna Anttila ja Axel Milliam. 

Hän pyörittää myös ystävänsä kanssa Karhun pojat -nimistä ryhmää, joka roolittaa näyttelijöitä viranomaisten rooleihin erikokoisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin. He myös konsultoivat viranomaisia käsikirjoituksiin ja opastavat näyttelijöille muun muassa aseen käyttöä kohtauksiin.

Salkkareihin mies päätyi perinteisesti koekuvausten kautta.

– Kuulin, että tänne ollaan hakemassa uutta näyttelijää ja olin sitten yhteydessä tuotantoon. Sitä kautta valikoiduin tähän rooliin. 

Tarkkasilmäisimmät fanit ovat saattaaneet bongata miehen Salkkareista aiemminkin.

– Olen ollut ensimmäisen kerran mukana Aki Nikkisen (Sami Uotila) viinitilaisuudessa asiantuntijana ja toisen kerran käväisin sarjassa Mikin (Konsta Hietanen) poliisikollegan roolissa. 

Koulutukseltaan Orpana on kulttuurituottaja ja sosionomi. Hän on työskennellyt lastensuojelun parissa 10 vuoden ajan yksityisellä sektorilla. 

Heinolassa asuva Orpana on myös mukana hunajan tuotannossa. Hän on hiljattain viritellyt yhdessä ystävänsä kanssa hunajan tuotantoon erikostunutta yritystä. 

– Meillä on Heinolassa mehiläistarhat ja sieltä saamme myyntiin lähituotettua hunajaa. Se on paitsi rakas harrastus minulle, myös ympäristön kannalta merkittävä asia, Orpana kertoo. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat