Mainos

Tässä on ensi vuoden odotetuin elokuva – uusi Avengers-traileri laittoi oitis ennätykset uusiksi

2:27

Uuden Avengers: Endgame -elokuvan traileri rikkoi vuorokauden sisällä eniten katselukertoja saaneen trailerin ennätyksen.

Avengers: Infinity War -elokuvan jatko-osa Avengers: Endgame on ylivoimaisesti odotetuin ensi vuonna ilmestyvä elokuva. Infinity War oli kuluneen vuoden katsotuin elokuva, tienaten yli kaksi miljardia dollaria maailmanlaajuisesti.

Kova odotus näkyy luvuissa, sillä Endgame-traileri rikkoi Infinity War'in tekemän ennätyksen, mitä tulee trailerin katsojamääriin ensimmäisen vuorokauden aikana. Elokuvan ensimmäinen traileri keräsi vuorokauden aikana 289 miljoonaa katselukertaa, jos kaikki alustat (kuten Facebook, Twitter ja YouTube) lasketaan yhteen.

Infinity War'in vastaava lukema oli 230 miljoonaa katselukertaa vuorokauden aikana, kun sen traileri julkaistiin noin vuosi sitten. Tätä ennen ennätystä piti hallussaan vuoden 2017 versio Stephen Kingin Se-kauhuklassikosta.

Avengers: Endgame -elokuvan traileri ei paljasta liikaa tulevasta. Elokuvaa koskevia salaisuuksia on varjeltu kuin valtion salaisuuksia, eikä informaatiota ole tihkunut juurikaan julkisuuteen ennen juuri ilmestynyttä traileria.

Lyhyessä pätkässä nähdään Rober Downey Juniorin esittämä Tony Stark ajelehtimassa avaruuden halki ilman vettä ja ruokaa. Samaan aikaan Scarlett Johanssonin Black Widow ja Chris Evansin Captain America kokoavat rivejään maan kamaralla.

Traileri paljastaa, että edellisestä elokuvasta uupuneet Hawkeye (Jeremy Renner) ja Ant-Man (Paul Rudd) seikkailevat keväällä ilmestyvässä Endgame-elokuvassa. Elokuvan ohjauksesta vastaavat jälleen veljekset Anthony ja Joe Russo. Kaksikko on Marvel-elokuvien ykkösparivaljakko, he ovat tätä ennen ohjanneet Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War ja Avengers: Infinity War -elokuvat.

Avengers: Endgame saapuu Suomen teattereihin 24. päivä huhtikuuta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja