Mainos

Tässä on Asuntomessujen rakennusteknisesti paras talo – suuria lasipintoja ja oiva pohja

Asuntomessujen rakennusteknisesti paras talo hurmasi raadin käytännöllisyydellään.

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:n asiantuntijaraati valitsi perinteiseen tapaansa Asuntomessujen rakennusteknisesti onnistuneimman kohteen. Voiton vei Porissa kohde 24 eli  As Oy Porin Villa Sun.

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry:n Asuntomessujen mallikohde

· Valinta perustuu yhdistyksen rakennusasiantuntemukseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön Suomen Asuntomessujen kanssa.

· Yhtenä perusteena on se, että kohde on nimenomaan rakennusteknisesti hyvin suunniteltu ja toteutettu.

· Yhdistys haluaa edistää laadukasta rakentamista.

· "Valinta on aina haastava. Myös tänä vuonna Porin kaupunkialueella on kaikkiaan useita hienosti toteutettuja kohteita. Tällä kertaa valinnan painotuksessa on kiinnitetty huomiota talon käytettävyyteen, sen hyvään tekniseen toteutukseen”, RKL:n puheenjohtaja Ari Autio sanoo.

· Mallikohteessa voi vierailla Asuntomessuilla Porin Karjarannassa 5. elokuuta saakka.

Villa Sun on valoisa paritalo, joka sai kiitosta selkeästä ulkomuodostaan, valoa ja avaruutta tuovista suurista lasipinnoista sekä erityisesti asumismyönteisestä pohjaratkaisusta. Raati arvosti myös sitä, että talo erottuu rakennusteknisesti muista alueen taloista. Kohteen kehutaan olevan taitavasti suunniteltu ja myös viimeistelyyn on panostettu.

Kohteen rakennuttaja on Jari Rintamäki, joka on itsekin rakennusalan ammattilainen. Hän halusi kotiinsa toimivan ja käytännöllisen pohjaratkaisun. Paritalo on suunniteltu siten, että aikuisella lapsella on oma koti samassa taloyhteisössä omine sisäänkäynteineen.

– Kun ajatus pohjaratkaisusta oli selvä, loppu oli helppo toteuttaa. Mielestäni talostamme tuli viihtyisä, Jari Rintamäki kertoo.

Villa Sunin sanotaan olevan rakennuttajansa näköinen koti, jonka suunnittelussa on otettu huomioon myös hyvät tekniset ratkaisut.

Vuoden 2018 Asuntomessut Porissa

· 6.7.-5.8.2018

· Lisää tietoa saat Asuntomessujen sivuilta

· Osta liput Asuntomessuille verkosta, niin vältät jonot messuportilla.

· Lippukauppaan pääset tästä.

Lue myös:

    Uusimmat