Tässä hän viimein on – vuoden 2021 Masked Singer Suomi -voittaja: "Halusin tehdä semmoisen hahmon, josta tyttäreni pitäisi"

2:03
Tässä on vuoden 2021 Masked Singer Suomi -voittaja!

Masked Singer Suomi -kauden voittaja kruunattiin.

Vuoden 2021 Masked Singer Suomi -ohjelman voittaja on viimein selvillä. Voittaja on Supersankari, jonka viimeisenä kappaleena kuultiin Mariah Careyn All I Want For Christmas Is You

Ohjelman etsivät olivat arvauksissaan niin lähellä, mutta niin kaukana. Useamman kerran tuotantokauden aikana etsivät miettivät, josko Supersankarin maskin takana olisi näyttelijä Maria Ylipää.

Näin ei kuitenkaan ollut, vaan maskin takaa paljastui näyttelijä Anna-Maija Tuokko. Etsivä Christoffer Strandberg häivähti pohdinnassaan Tuokossa, mutta päätyi kuitenkin valitsemaan Ylipään, ollen tästä päätöksestä paljastuksen hetkellä harmissaan. Tuokko puolestaan läksytti etsiviä, joista moni on hänelle henkilökohtaisessakin elämässä tuttu. 

– Jenni! Sä olet mun ystävä! Ja Maria, me ollaan oltu samaan aikaan New Yorkissa! Christoffer, sä oot TTK-voittaja! Tuokko kommentoi paljastuttuaan. 

Ennen kuin Tuokko sai käsiinsä Kultainen maski -pokaalin voittonsa merkiksi, hän kertoi hieman siitä, mikä inspiroi näyttelijän nimenomaan Supersankarin hahmoon. 

– Halusin tehdä semmoisen hahmon, josta tyttäreni pitäisi. Hän on 6-vuotias ja suuri Masked Singer -fani, ja hän pitää tällaisista vahvoista mimmeistä, kenellä on hameita ja iso tukka. Sitten halusin tuoda nämä sateenkaaren värit tähän, ne arvot joihin mä uskon ja joita mä kannatan. Mä ajattelen, että kaikki ihmisoikeustaistelijat ja eläinokeustaistelijat ovat todellisen elämän sankareita. 

Katso Anna-Maija Tuokon paljastuminen yllä olevalta videolta!

Alla olevilta videoilta näet Supersankarin viimeisen esityksen sekä yhteisvedon Corpin ja Bilepandan kanssa. 

5:52

1:35

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja