Mainos

Tasavallan presidentin haastattelutunti suorana SuomiAreenasta – Mitä presidentti vastaa kansalaisten kysymyksiin?

SuomiAreenassa nähdään tänään Tasavallan presidentin haastattelutunti suoraan Porin torilta.

Sitä voi seurata suorana klo 17-18  suomiareena.fi:stä ja Katsomosta. Ohjelma lähetetään tv:stä tänään Kymmenen uutisten jälkeen MTV3-kanavalla klo 22:40.

MTV Uutisten järjestämällä Tasavallan presidentin haastattelutunnilla tentataan presidentti Sauli Niinistöä ja mukana on myös kansalaisten lähettämiä kysymyksiä.

Tilaisuuden juontavat MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja poliitiikan toimituksen päällikkö Jussi Kärki.

Tasavallan presidentin haastattelutunnin tuottaja Antti Mälkönen kertoo, että presidentille on tullut runsaasti kysymyksiä.

– Kysymyksiä tuli runsaasti, useita satoja. Aika laidasta laitaan. Lyhyitä, pidempiä, ulko- ja sisäpolitiikkaa, mutta myös selvästi kevyempiä ja henkilökohtaisiakin. 

Teemoista selkeimmin esiin nousivat kansalaisten huoli liittyen eriarvoisuuteen ja pakolaiskysymykset.

– Kysyttiin presidentin mielipidettä niin pakolaiskiintiön nostamisesta kuin turvapaikanhakijoiden auttamisesta. Myös presidentin ajatuksia koskien omiin valtaoikeuksiinsa tiedusteltiin. Useampi kysymys oli myös presidentin puuttumisesta perussuomalaisten puheenjohtajavalintaan. 

Myös Niinistön harrastukset ja tavat kiinnostivat.

– Kysyttiin muun muassa kiroilusta, lintujen seurannasta, lapsuuden unelma-ammatista, rullaluistelusta ja asumisesta. Haluttiin myös tietää onko presidentin mahdollista hiljentyä yksin omien ajatusten kanssa tai mikä on ollut raskain koettelemus presidenttikaudella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.