THL: Suomessa ei uusia koronakuolemia, tuoreita koronatartuntoja 28 näillä paikkakunnilla – tartuntojen kokonaismäärä nousi yli 7500:n

3:07
Näin paljon maksavat koko perheen kasvomaskit – julkisen liikenteen tilanne huolenaiheena.

Suomessa on raportoitu tänään 29 uutta koronavirustartuntaa. 

Tapauksista 28 on uusia, edeltävän kahden viikon aikana ilmoitettuja tuoreita tapauksia. 

Varmistettuja tautitapauksia on nyt 7512. Suomessa raportoitiin eilen 17 uutta koronavirustartuntaa. Virustartuntojen lisäksi Suomessa raportoitiin myös kahdesta koronavirukseen liittyvästä kuolemasta.

THL:n verkkosivujen varmistettujen tautitapausten listaus kertoo, että uusista tartunnoista seitsemän on todettu Helsingissä, viisi Vantaalla, neljä Espoossa ja kolme Porvoossa sekä Turussa. Raisiossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Siuntiossa ja Keravalla on kaikissa todettu yksi tartunta.

THL:n listauksessa ei ole lueteltuna kuntia, joissa on kaikkiaan alle viisi tautitapausta.

THL:n tietoon ei ole tänään tullut uusia koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia. Virukseen liittyviä kuolemantapauksia on todettu yhteensä 331. Tämän hetkisten tietojen mukaan sairaalahoidossa puolestaan on kuusi potilasta, joista yksi on tehohoidossa.

Sairaanhoitopiirit raportoivat tautiin liittyvät uudet kuolemat sekä sairaala- ja tehohoidossa olevien potilaiden määrän pääasiassa kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Uutista päivitetty THL:n tietojen pohjalta 5.8.2020 kello 13.51.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja