Tarkista aina tämä asia hotellihuoneessasi – vältyt ikävältä yllätykseltä

Matkustaessa ei kannata koskaan kaatua suoraan sänkyyn hotellihuoneeseen päästyään – pedissä voi nimittäin piillä ikäviä yllätyksiä.

Tarkista aina hotellihuoneeseen päästyäsi huoneen sänky. Väsynyt matkailija saattaa haluta vain kaatua suoraan hotellin pehmeisiin lakanoihin – mikä ei kuitenkaan kannata. Jopa kolme neljästä ludetartunnasta on peräisin hotelleista ympäri maailman.  

Hotellit ovat täydellisiä pesimispaikkoja luteille, jotka elävät ihmisten ja eläinten verellä. Yksittäinen lude munii jopa tuhansia munia elämänsä aikana.

Luteet viihtyvät erityisesti muutamissa paikoissa – tästä syystä ne huomaa helposti. Luteita havaitsee helpoiten kurkkaamalla majapaikan lakanoiden alle. Ötökät majailevat yleensä patjojen päällä tai väleissä, sillä paikka on lämpönsä ja pehmeytensä vuoksi täydellinen luteiden munille.

Sängynpääty on myös yksi luteiden suosikkipaikoista. Ota siis avuksesi esimerkiksi kännykän valo ja tarkista myös sängynpäädyn tilanne luteiden osalta ennen kuin kotiudut hotellihuoneeseen.

Luteet ja muut ötökät saattavat myös hakeutua lattialla lojuviin avonaisiin matkalaukkuihin. Näin ötökät matkaavat helposti jopa kotiin asti matkalaukun uumenissa. Älä siis pura matkalaukkuasi matkakohteessa ennen kuin olet tarkistanut huoneen ötökkätilanteen.


Lähde: Likes.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja