Tarjolle uudenlainen autovakuutus – hinta alimmillaan vain parikymppiä kuussa

Muun muassa Citroenia ja Peugeotia maahantuova Bassadone Automotive Nordic lanseeraa Suomessa uudenlaisen autovakuutuksen, joka maksaa alimmillaan vain parikymmentä euroa kuukaudessa. Vakuutuksen hinta perustuu kuljettajan ajotapaan.

Bassadone uudistaa autojen vakuutusmarkkinaa tuomalla ensimmäisenä Suomeen kuljettajan ajotapaan perustuvan vakuutuksen. Ajotapavakuutus on vahinkohistoriasta riippumaton, kuukausimaksuinen vakuutus, jonka hintaan kuluttaja vaikuttaa itse ajotavallaan. Vakuutuksesta veloitettava maksu muuttuu kuukausittain sen mukaan, miten kuljettaja on ajanut.

Ajotavalla voi todella vaikuttaa maksuihin, sillä puolet kuljettajista tulee saamaan alennusta joka kuukausi.

Pienten autojen vakuutuskustannukset painuvat parhailla kuljettajilla jopa parinkympin tasolle kuukaudessa.

Katso alla olevalta videolta, miltä uudet polttoainemerkinnät näyttävät.

0:30

"Asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä"

Rauhallisen ajotapansa kuluttaja voi osoittaa Bassadonen Smart Drive – älypuhelinsovelluksella, johon on liitetty mukaan myös muita autoilua helpottavia ja turvallisuutta parantavia palveluita. Sovelluksen on tuottanut jyväskyläläinen Ficonic Solutions.

Bassadone Automotive Nordicin konsernijohtaja Antti Ruhanen pitää kehitystä ja uusien palvelutuotteiden lisäämistä yhtiön tarjontaan luonnollisena. Ruhasen mukaan edessä on suuri autoilun ja liikkuvuuden murros. 

– Uskomme autoilun palvelullistumiseen ja siihen, että digitalisaatio tulee lisäämään kuluttajien valinnanvaraa. Tämä edellyttää yrityksiltä oikeastaan vain kahta asiaa: Hihojen käärimistä eli puhtaasti käytännön tekemistä sekä rohkeutta kokeilla uutta. Tähän täytyy myös autoalan toimijoilla olla valmiuksia, sillä vahva autoilun ja liikkuvuuden murros on väistämättä edessä. Haluamme olla etujoukoissa tuomassa asiakkaille uusia ja kokonaisvaltaisia autoalan palveluita. Digitaalisuuden kautta saavutettava asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä, Ruhanen kertoo Bassadonen tiedotteessa.

Huono ajotapa ei nosta hintaa

Joulukuussa saataville tuleva vakuutus tullaan tuntemaan nimellä Smart Drive.

Liiketoiminnasta vastaa Bassadone Automotive Nordic –ryhmään kuuluva, keväällä 2018 perustettu Bassadone Insurance Services Oy. Sen toimitusjohtaja Johannes Hirvaskoski kuvaa tarjottavaa vakuutuspalvelua seuraavasti:

– Kantava ajatus on, että myös vakuutuksen tulee olla lopulta palvelu, josta kuluttaja käyttönsä mukaan maksaa. Kun vakuutuksesta kuluttajalle koituva lasku perustuu siihen, miten kuljettaja kuukausittain ajaa, on hinnoittelu erittäin selkeä ja läpinäkyvä. Tärkeää on myös se, että maksu ei voi huonon ajotavan perusteella nousta, vaan se voi vain ajotavasta palkiten laskea.

Lähde: Bassadone

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja