Sähköpostiosoitteesi voi vaikuttaa autovakuutuksesi hintaan – tämä osoite tulee kaikkein kalleimmaksi

Yksi Britannian suurimmista autovakuutuksia tarjoavista yhtiöistä on myöntänyt, että tietyn palveluntarjoajan sähköpostiosoitetta käyttäneet asiakkaat ovat maksaneet vakuutuksistaan enemmän kuin muut.

Admiral on brittiläinen autovakuutusyhtiö, joka myönsi hiljattain, että Hotmail-päätteistä sähköpostiosoitetta käyttäneet asiakkaat ovat joutuneet maksamaan vakuutuksistaan muita enemmän. Verrattuna esimerkiksi Googlen Gmailin käyttäjiin, Hotmail-osoitteensa Admiralille ilmoittaneet ovat joutuneet maksamaan autonsa vakuutuksesta jopa 36 euroa enemmän vuodessa.

Admiralin mukaan vakuutuksen hintaan vaikuttavat lukuisat pienet yksityiskohdat, joista asiakkaan sähköpostiosoite on yksi. Sen mukaan "tiettyjen sähköpostiosoitteiden" käyttäjillä on muita suurempi vahinkoriski.

Sanomalehti The Sun sai selville omissa tutkimuksissaan, että myös muut autovakuutuksia tarjoavat yhtiöt nostavat vakuutuksen hintaa, mikäli asiakas ilmoittaa yhtiölle Hotmail-sähköpostiosoitteen.

***

3:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja