”Laitat heidän tarpeensa edelle” – äidin kaunis kirjoitus muistuttaa, kuinka hyvää työtä vanhemmat oikeasti tekevät

Siinä missä vanhemmuus on hyvin palkitseva työ, on se myös välillä haastavaa. Nämä haasteet tuntee myös bloggari Laura Mazza, joka haluaa antaa kiitosta kaikille väsyneille vanhemmille homman hoitamisesta juuri oikein.

Kahden lapsen äiti Laura Mazza kirjoittaa Facebookissa, kuinka hän saapui psykologin tapaamiseensa 25 minuuttia myöhässä, sillä kukaan ei ehtinyt vahtia lapsia ja kaikki ei ollut mennyt aamulla aivan putkeen.

– Olen pahoillani, olen myöhässä. Olen ihan kauheassa kunnossa, olen huono äiti, Laura pahoitteli psykologilleen kaksi huutavaa lasta kainalossaan.

Psykologi kehotti lähes itkun partaalla olevaa äitiä istumaan.

– Et ole huono äiti. Tiedätkö, mistä tiedän? Noista kaikista asioista, jotka juuri sanoit.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sen sijaan, että olisit perunut tänään..."

Laura kertoo myöhästyneensä, sillä hänen täytyi vaihtaa lapselleen paita, koska tämä ei pitänyt ensimmäisestä. Hän kertoo, kuinka tunsi itsensä aivan sotkuiseksi, kun vaatteet olivat murotahroissa ja ripsiväri valui kuumuuden takia poskia pitkin.

Laura tunsi itsensä huonoksi, sillä kaiken lisäksi he olivat vielä kunnolla myöhässä.

– Sen sijaan, että olisit perunut tänään, teit kaikista vaikeimman asian maailmassa sellaiselle ihmiselle, jota ahdistaa ja jolla on kaksi lasta. Puit päällesi, puit kaksi lastasi, ruokit heidät, toit heidät ulos talosta ja tulit tapaamiseen, koska haluat olla paremmassa kunnossa heidän takiaan, psykologi kiittelee.

– Tiedätkö, mistä tiedän, ettet ole huono äiti? Koska teit tuon kaiken. Ja teet sen kaiken joka päivä. Laitat kaikki heidän tarpeensa edelle.

"Nämä ovat merkkejä siitä, että olet äiti"

Julkaisullaan Laura haluaakin kannustaa kaikkia äitejä.

– Mihin menetkin huutavien lasten kanssa vaatteet tahroilla ja silmät väsymyksestä punaisina tuntien itsesi ihan sotkuiseksi, muista, että nämä ovat merkkejä siitä, että olet äiti ja teet sen totisesti oikein, Laura kirjoittaa Facebookissa.

Kannustava päivitys on kerännyt Facebookissa jo tuhansia reaktioita, yli tuhat jakoa ja satoja kommentteja, joissa häntä kiitetään rehellisyydestä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Independent, Facebook

***

7:36

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja